tiistaista perjantaihin

instagram41

1 #koeviikko #ohi #somersby #jee #yolo 2 #iloinen #mä #siideri_puhuu #koeviikko #ohi 3 miks mulla on aina tää paita päällä... #vaatejumitus

instagram42

4 #hyvää #ruokahaluu #mulle #nälkä !!! 5 hissa1:n kirous #tokaakertaatäällä #yolo #envarmastiteemuistiinpanoja #neoliittinenvallankumous #haluunpois :---( 6 #tosi #rankkaa #1tunti #kouluu #tänään

Kolme kurssia on kyllä aika luksusta (no okei, neljäs (SAA5) itsenäisenä, mutta ajattelin selvitä siitäkin kunnialla). Viikkooni mahtuu kolme kahdentoista aamua ja kaksi puoli kymmenen aamua.

Vanhoihin on enää alle viikko, apua! Mekko on onneksi ihan viimeistä hienosäätöä vaille valmis (ja täydellinen!!). Saan sen luultavasti maanantaina, viimeistään tiistaina kotiin. Eniten stressaa, miten onnistun tekemään kestävän kampauksen. Tai pysyykö ns. halpiskosmetiikka naamassa tanssiessa. No, onneksi maailman kaunein mekkoni sentään kompensoi mahdollisia puutteita.

Maailman parasta, että saan ehkä Lotan mukaani katsomaan Sans Paradea seitsemällä eurolla!! Kiitos vielä Jelenalle vinkistä!

Ps. 15 DAYS UNTIL I'M 18!!
Pps. Nyt lihaskuntoa, iltakävely ja iltapalaa! Sitten ehkä jokin leffa ja nukkumaan. Ihan mukava perjantai, koska olen vielä varsin puhki viime jaksosta.

14 comments:

 1. kuulostaa superkivalta toi sun jakso! :-) ja tosta meikkijutusta tuli mieleen, että mun kaverilla on sellasta jotain ihme ainetta, jota suihkutetaan meikin päälle ja se kiinnittää meikin superhyvin!! harmi, ettei mulla oo hajuakaan sen merkistä. en malta oottaa että se sun mekko näkyy täällä (kai laitat kuvaa, haluun nähä sen!!) :-) hauskaa viikonloppua maria ♥

  ReplyDelete
  Replies
  1. hih tää kyllä on ;-) ja ooh kuulostaa just sellaselta ihmeaineelta, jonka tarvitsisin nyt! täytyypä kierrellä kaikki sokokset, stockat yms. läpi, jos vaikka löytyis vielä ennen vanhoja! ja joo ehdottomasti tulee kuvia sitten vanhojen jälkeen!! (ja ehkä jo jotain sneak peekia heti kun saan sen kotiin... :-D)
   kiitos samoin! ♥

   Delete
 2. oivoi toi pasta näyttää hyvältä ja sä näytät ihanan hilpeeltä :--) oon kolmen kurssin jaksosta ehkä maailman kateellisin, terveisin nelosjaksossani on 8 kurssia ja kuolema, ää.

  ReplyDelete
  Replies
  1. pasta oli superhyvää ja noita kuvia ottaessa oli varsin hilpeät hetket meneillään :-D MITÄ hyi!! 8 kurssia kuulostaa ihan hirveeltä, etenkin jos teilläkin täydet on 7? tsemppiä!! kyllä sä pystyt siihen, kun kohta on hiihtoloma ja sen jälkeen aamut on jo tosi paljon valosampia niin jaksaa paremmin raahautua kouluunkin :-)

   Delete
 3. Anonymous11:05 pm

  olipa kiva kuulla kuulumisia :) oot niin nätti!

  ReplyDelete
 4. Anonymous11:29 pm

  sun blogissa on kyllä kaikki kohdallaan! =)

  ReplyDelete
  Replies
  1. no eikä ole!! oon niin superturhautunut kuvien puutteeseen...... äh! mutta hyvä jos kuitenkin kelpaa jollekin! eli kiitos! :--)

   Delete
 5. Anonymous7:01 pm

  tuli mieleen et jos ei löydy sellasta meikin kiinnitysainetta niin kikka kolmonen on ihan perus (kevyt) hiuskallakerros!! Kuulostaa hazardilta eikä tietenkää mitenkään jokapäiväiseen käyttöön koska varmasti tukkii huokosia, mutta meikit pysyi ainankin mulla vimevuonna tolla keinolla eikä tullut mitään jälkiseuraamuksia :D

  ReplyDelete
  Replies
  1. käyn tänään varmaankin ettimässä sitä kiinnitysainetta, mutta hätätapauksessa turvaudun sit hiuslakkaan! kiitos vinkistä :-)

   Delete
 6. hihi, ole hyvä vain! :---)

  ps. se on jelena, ei jemina (:

  ReplyDelete
  Replies
  1. mitähän ihmettä oon ajatellu ku oon kirjottanu ton... :-D anteeks......

   Delete
 7. hahah, ei mitään, näit sattuu :D

  ReplyDelete
  Replies
  1. hahah oikeesti... en kestä itteäni :-D

   Delete