voi väsymys

Untitled

Tätäkö tämä taas on. Olen valmis lomalle.
   Unettomia öitä siis heti taas. Tuntuu, että sydän lyö epätasaisesti väsymyksestä. Kuolen vielä kiireeseen. Tai ehkä stressiin.

Huomiseksi pitäisi tehdä vielä miljoona asiaa, vaikka olen kirjoittanut jo seitsemänsataa sanaa englanniksi. Ja soittanut viulua ja kopioinut äidinkielen muistiinpanoja. En jaksa enää hoitaa velvollisuuksiani! Seitsemän kurssia on suurin virheeni ikinä.

Selviän kahvi ja kirjasto apunani, vaikka kiireisyys ei olisi sallinut hetkeä siellä. Eikä etenkään hetkiä muiden kirjojen kuin koulukirjojen kanssa.

Ps. Anonyymit paljastakaa itsenne sivupalkin kyselyssä! Olen utelias teidän lukumäärästänne.

16 comments:

 1. Anonymous10:06 pm

  jaksamisia! kyllä se siitä:)

  ReplyDelete
  Replies
  1. tackar! :-) hmmh toivottavasti tosiaan...

   Delete
 2. Anonymous10:42 pm

  7 kurssii kuulostaa pahalta näin pimeellä :( pärjäile <3

  ReplyDelete
  Replies
  1. no yks on vanhat, että ei kai sais valittaa, mutta valitan silti, koska tää on yhtä helvettiä!! ja kaikilla jutuilla on deadline huomenna ja sit huomenna on kans kolme koetta ja kun ei ole aikaaaaaaaa aargh. eikä aivot toimi väsymyksen takia ollenkaan! buu :-( kiitos, yritän! ♥

   Delete
 3. Voi ei! :( muaki väsyttää kauheesti ja en saa unta iltaisin. Koulujuttujaki on liikaa. Huomenna ois matikan koe ja en osaa. Mullaki on 7 kurssia joista onneks yksi on wanhat. Tsemppiä kouluun ja jaksamisia! <3

  ReplyDelete
  Replies
  1. tää "väsyttää, mut en saa unta" on se paskin kombo, koska eihän tässä oo mitään järkeä!! okei nyt kyllä en ees ehdi yrittämään, koska pitää vielä tehdä vaikka mitä ja kello käy...... en halua herätä huomenna ollenkaan äh!! voi että, kamalasti tsemppiä ja jaksamista sullekin! mullakin siis tosiaan yksi niistä seitsemästä on vanhat, mutta ei sekään oikeen nyt just lohduta... :-D mutta siis kiitos ja samoin! ♥

   Delete
 4. ei hittoo mul ei oo niit aikakausi muistiinpanoi!!!!! mullaki kuolema koska huomenna ruotsin sanis, se äikän juttu ja bilsa2 uusinta jee. ja mitä, mul on vaa 5 kurssii ja silti oon kans valmis lomalle?

  ReplyDelete
  Replies
  1. oikeesti?? miksei? voi maiju... :-D ja hyi ei kuulosta kivalta toi sunkaan päivä! en tajuu miks täl viikol on KAIKKI mahollinen stressaava :-D hitto. ja oon varma että mullaki tekis jopa viis kurssii tiukkaa, koska niin tais olla just viime vuonna jos oikeen muistan :-D

   Delete
 5. Anonymous12:39 am

  kyllä sinä selviät! tiiätkö, kouluhommat on niitä pienimpiä murheita, joita elämässä tulisi murehtia.

  ReplyDelete
  Replies
  1. no näitä on vähän pakko tehdä, jos tuolta ajatteli joskus päästä poiskin. eli on murehdittava, ei oikeen muu auta. mä en ainakaan pysty suhtautumaan hällä väliä -asenteella, koska haluan pärjätä hyvin. tiedän, ettet varmaan sanonut tota mitenkään "pahalla", mutta uskallan vaan olla eri mieltä. tietysti on isompiakin ongelmia, mutta mulla ei sellaisia nyt satu olemaan, eli murehdin kiirettä ja uniongelmiani.

   Delete
 6. Anonymous2:30 pm

  Kurja juttu että oot noin väsyny, mutta tympii kyllä kun lähes jokaisessa tekstissä valitat väsymyksestä. Tai ainakin siltä tuntuu..Tätä blogia on aika jotenki "raskasta" lukee sen takia.. Mutta kyllä mä silti tätä blogia luen:) Kuvat on kivoja!!

  ReplyDelete
  Replies
  1. en vaan pysty olemaan provosoitumatta. pitäis ehkä opetella. mutta siis:
   sääli, jos tuntuu raskaalta, mutta mä en halua esittää positiivista, jos ei siltä tunnu. haluaisin tietää, miten helpolta elämä tuntuisi sun mielestäsi, jos oisit nyt n. 3 vuotta lähes poikkeuksetta nukkunut arkisin 1-4h, koska et vaan yksinkertaisesti saa unta. voin kertoa, että siihen väsymykseen ei edes turru, yhtä pahalta se tuntuu joka helvetin aamu.
   tuossa siis syy, miksi mua väsyttää. ei esim. siksi, että en yhtenä yönä kuukaudessa oo saanut nukuttua kaheksaa tuntia.
   ja niin, joko valitan tai sitten en postaa ollenkaan, koska teeskentelyä ja tekopirteyttä inhoan.
   ja tosiaan, jos liian raskaalta tuntuu niin suosittelen siirtymään muualle, koska en usko asiaan tulevan muutosta... mutta kiitos :-)

   Delete
 7. Anonymous9:34 pm

  onks sulla lonkkari? kun joskus kerroit hankkivasi sellasen.

  ReplyDelete
  Replies
  1. en mä muistaakseni oo koskaan lonkkarin hankkimista harkinnu, mutta kyllä mulla ihan tavallinen dekki on :-D en tosin oo käyttänyt sitä kesän 2011 jälkeen, että luultavasti se katkeais jos sen päälle astuis nyt... :-D

   Delete
 8. http://stop-for-a-minute.blogspot.fi/2013/01/blogit.html

  valitsin sun blogin viiden parhaan joukkoon! (:

  ReplyDelete