provveckan

Kuva otettu 28.1.2013 klo 17.15 #3

Tässä mä, kahvikuppi ja mun uusi villapaita. Huomenna alkaa koeviikko enkä ehkä selviä ainakaan bilsan kokeesta, joka siis on huomenna. Muutenkin on vähän vaiheessa vielä tää lukemaan aloittaminen. Asiaahan ei yhtään auta abien 0 aamua. Kateus! Mutta kuulostaa sekin aika vähältä kuitenkin, että mulla on lukiota jäljellä viisi jaksoa.

Moixu elämä, mä lähden nyt biologian ihmeelliseen maailmaan...

12 comments:

 1. Anonymous6:26 pm

  voi söpö sä! tsemppii<3

  ReplyDelete
 2. sama tilanne täällä tampereellakin! koeviikkoa pukkaa, ja alottaminen on vaikeeta. mut ihana ilme sulla tossa kuvassa ja toi villapaita on söpö!:) tsemppiä siihen bilsaan ja muihin kokeisiin!:)

  Fanni

  ReplyDelete
  Replies
  1. voi höh, tsemppiä sullekin! toivottavasti oot onnistunut alottamaan vähän tehokkaammin kuin minä... :-D ja kiitos! :-)

   Delete
 3. Anonymous7:22 pm

  No mua ahistaa toi 0 aamua, että ei tässä mitään kadehdittavaa ole. En ole jotenkin henkisesti valmis tähän silmissä siintävään lukulomaan. Outoa, sillä oon odottanut tätä hetkeä ikuisuuden. :--D

  ps. ihana neule&sinä :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. no juu, onhan tuossakin tietysti negatiivinenkin puoli, mutta kyllä nyt tuntuisi aika hyvältä lopettaa lukio. päästä eteenpäin paahtamasta typeriä pakollisia kursseja. mutta toisaalta sibis on ihana (ainakin yleensä), joten en haluakaan sit välttämättä pois, kun se aika koittaa. en tiedä! sen näkee sitten :-D mutta tsemppiä lukulomaan sulle, toivottavasti ahdistus hälvenee! :-)

   ps. hih kiitos! :-)

   Delete
 4. Anonymous7:45 pm

  suloinen!!! laita parempii kuvii villapaidasta joskus :) ja niin tsemppiä tietty koeviikolle! itelläki alkaa ihan just :(

  ReplyDelete
  Replies
  1. tackar!! :-) juu laitan kyllä, ajattelin nimittäin käyttää tota aika paljon, kun se on superihana... ja tsemppiä sullekin!

   Delete
 5. Söpö kuva. :-) kuvastaa hyvin munki oloa.. Täälläkin siis kärsitään koeviikosta. Tsemppiä sulle!

  Ps. Ihana neule! Mistä se on?

  ReplyDelete
  Replies
  1. kiitos! :-) ja tsemppiä sullekin!
   monkista on neule :-)

   Delete
 6. Anonymous10:10 am

  Tsemppiä sinne! Täälläkin on aika paljon kaikkia hommia, vaikka amkssa jo oonki, kaiken maailman raporttia, ryhmätyötä yms. Mutta kesää kohti mennään, se on lohduttava ajatus ! :D

  ReplyDelete
  Replies
  1. kiitos ja samoin! :-) no onhan se, mutta on tässä kuitenkin aika pitkä matka sinne vielä.....

   Delete