MUSIC (JANUARY 2013)

tammimuza1

tammimuza2

tammimuza3

tammimuza4

tammimuza5

tammimuza6

tammimuza7

tammimuza8

tammimuza9

tammimuza10

tammimuza11

tammimuza12

Kuvat
weheartit

35 comments:

 1. niiin paljon hyvää musiikkia ♥ ja niin kiva ulkoasu !

  ReplyDelete
  Replies
  1. eikös ookin! ;-) ja kiitos! :-)

   Delete
 2. sulla on täydellinen musamaku. kiitos näistä aaaaaaaaaah niin täydellistä että voisin kuolla ♥♥

  ReplyDelete
  Replies
  1. hehez sit on sullakin! ;-D nää on kyllä kaikki ihan superhyviä biisejä!!

   Delete
 3. Anonymous10:37 pm

  voi jestas tätä musiikkiorgasmien määrää!!!!!! täydellistä.

  ReplyDelete
 4. Anonymous10:55 pm

  diggaat hyvää musaa!

  ReplyDelete
 5. oi vitsi sulla on hyvä musamaku! :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. niin taitaa olla sullakin! :-D

   Delete
 6. ihania biisejä, ja ihana banneri!:-) oot muutenkin niin ihana jotenki, sun blogin lukemisesta tulee hyvälle mielelle!

  ReplyDelete
  Replies
  1. voi kiitoxia kovin!! tällasista kommenteista tulee hyvälle mielelle! :-)

   Delete
 7. mistä sä löydät näin ihania biisejä? ♥

  ReplyDelete
  Replies
  1. vihaan tätä kysymystä, koska en oikeestaan osaa vastata tähän ja niin usein tätä joku kysyy :-D en mä tiedä. onko ihan tyhmä vastaus, jos sanon, että hyviltä bändeiltä ja artisteilta löytyy hyviä biisejä... :-D

   Delete
 8. jesss, kuuntelit ja tykästyit siis yournalistiin! mahtavaa! :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. joo!! tai no itse asiassa lähinnä tähän biisiin, mut katoin noita niiden livevetoja niin oon varma, että rakastaisin kaikkia niiden biisejä livenä :-D mutta siis kiitos vielä vinkistä! täytyy joskus järjestää itseni kattomaan noita!

   Delete
 9. ja daughterii kans, jee!

  ReplyDelete
  Replies
  1. joo daughter on ihan super!!

   Delete
 10. Sun blogi on ehkä suloisin koskaan!

  ReplyDelete
 11. no mullaki kävi yournalistin kans sillee, että olin kuullut niiltä ehkä just yhen tai kaks biisii ja lähin kattoon niiden albumin julkkarikeikkaa (noi yournalistin jäbät on siis mun kaverei) ja vaikka en tosiaan tuntenut etukäteen niitä biisejä, niin oli silti vuoden parhait keikkoi :D jätkät tosiaan taitaa ton livesettien vedon! ja sen livekeikan jälkeen just alko kuuntelee enemmänki yournalistia ja rakastu bändiin sekä niiden levyyn. se voi olla semmonen et ei ehkä just ihan heti aukee! tai mulla on ainakin jotkut bändit semmossia et rakastuu niihin pikkuhiljaa :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. täytyypä tosiaan siis hankkiutua keikalle joku päivä, jos ne tulee käväsemään helsingissä! on nimittäin paljon potentiaalia tossa levyssä, mutta luultavasti vaatis just sen livevedon, että pääsisin siihen kunnolla sisään :-)

   Delete
 12. yks viel mitä voisin suositella on myös semmonen kavereiden bändi ku yakuzi pato. tääki on semmonen bändi et toimii nimenomaan livenä parhaiten, ettei levyllä pääse samalailla oikeuksiinsa! tää ei kyl tyyliltään oo semmone et välttämättä kaikille kolahtais, mut ne kaverit jotka oon raahannu keikkoja katsomaan niin en oo kyllä kertaakaan valituksia kuullut, päinvastoin! ;)

  "Turkulainen Yakuzi Pato on viiden nuoren miehen rytmiorkesteri. Instrumentaali-äänimaisemat luodaan kera akustisten kitaroin, bassoin ja perkussioin, maustaen pelkistettyä tunnelmaa mm. kellopelein, trumpetein ja analogimallintavalla korgilla."

  tässä linkit: http://www.youtube.com/watch?v=aB6Gfhz7rzo
  http://www.basso.fi/keskustelu/kotimaiset-julkaisut/yakuzi-pato-yakuzi-pato/

  ReplyDelete
  Replies
  1. täytyypä tässä illalla tutustua tähänkin! kiitos vinkistä, kerron sitten kolahtiko! :-)

   Delete
  2. JOO tämähän kuulostaa hyvältä!! ihanaa hyvän mielen musiikkia jotenkin ja lahjakkaita soittajia! kiitoksia siis vinkistä, täytyy kuunnella jatkossa enemmänkin :-)

   Delete
 13. Anonymous3:53 pm

  Nää sun musapostaukset on kyllä tosi kivoja, sulla on loisto musamaku :-)
  Ja muuten. Oon saanut käsityksen, että tykkäät lueskella (ihanaa!). Mietin, että oisi kiva saada sinulta jotain lukuvinkkejä. Oisi aika siistiä, jos tekisit lempparikirja-postauksen tai tälläisen musapostaus tyyppisen lempikirjoistasi tai kuukauden aikana luetuista kirjoista tms. :-D

  ReplyDelete
  Replies
  1. kiitos! sitten on sullakin :-)
   juu tykkään kyllä kovasti lukemisesta! en ainakaan tällaista musapostauksen tyyppistä juttua tuu joka kuukausi tekemään, mutta täytyypä kirjoittaa jotain kirjoista kunhan tässä ehdin/viitsin! ainakin jos jaksat vuoden odottaa, niin otan jokaisesta tämän vuoden aikana lukemastani kirjasta kuvan ja teen sitten vuoden viimeisinä päivinä niistä kollaasin ;-D mutta joo lupaan kyllä viimeistään keväällä kirjoittaa ekan kerran kirjoista jotakin, vaikka sitten sen lempikirja-postauksen tai jotakin!

   Delete
 14. joo, noi pojat on kyllä hullun lahjakkaita! useimmilla noilla onkin useampikin bändi jossa soittaa. jätkillä on välillä hesassakin keikkaa, kandee liittyy niiden facebook ryhmään jossa infotaan niistä tarkemmin :) -> https://www.facebook.com/yakuzipato

  niin ja tosta yournalistista! niillä on keikka helsingin semifinalissa 22.2, eli siinä seuraava tilaisuus nähdä ne! ;)
  https://www.facebook.com/yournalist , sieltä löytyy kans tarkempaa infoa!

  ReplyDelete
  Replies
  1. mun tuuri on suorastaan loistava. täytän 18 vittu 23.2. eli päivän päästä tosta :---D oikeesti ei näin...

   Delete
 15. haha ei hele :D kieltämättä aika loistava tuuri. mut siis kyl noi jätkät aina välil heittää hesassakin päi keikkaa et siit tulee tonne facebookiin aina infoo :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. joo kyllä mä ne vielä ehin nähä :-D tuli vaan vähän sellanen olo, et onks tää nyt tosi hauska vitsi vai mitä... :-D

   Delete
 16. tuli mieleen että ootkohan mahtanu kuunnella ikinä herraa nimeltä william fitzsimmons? kaunista musiikkia ja williamilla ääni on <3
  williamin tarina suhteestaan musiikkiin on kans todella koskettava!
  http://karhu-junassa.blogspot.fi/2012/03/beautiful-songs-to-rainy-days.html <- en jaksa erikseen noita kaikkia linkkailla niin tosta ainakin löytyy noita biisejä ja toi tarina :) ei tääkää välttämättä kaikille toimi, mut pakko kokeilla kun meillä on muutenkin aika samalainen musiikkimaku!

  ps. sori linkkispämmäys!

  ReplyDelete
  Replies
  1. oo kiitos kamalasti kun kerroit mulle kuka tää mies on!! joskus kuulin jossain yhtä tän biisiä ja jäi häiritsemään kun unohdin heti nimen enkä sit yrityksistäni huolimatta löytänyt! mutta nyt pääsee kyllä ahkeraan kuunteluun, oi toi ääni!!

   ps. spämmää rauhassa, parasta!!

   Delete