hyvaauuttavuotta

Vuosi vaihtui hiukan vaihtelevasti. En keksi parempaa ilmaisua, vaikkei tuostakaan oikein mitään selkoa saa. Oli siis niin hyviä kuin huonojakin hetkiä, mutta kallistuin kyllä loppuillasta enemmän niiden huonojen puolelle. Mutta vaihtui se siitä huolimatta. Nyt on 2013! Onneksi en ole taikauskoinen, eli tästä tulee varmasti hyvä vuosi epäonnen numerosta huolimatta.
   Pitäisi ehkä opetella menemään ihmisten aikoihin kotiin. Yläkerran naapurit olivat pihalla leikkimässä, kun minä laahustin loskan läpi kotiovelle 5:55. Ehkä ei heidänkään vuorokausirytmi ole se paras mahdollinen, mutta hiukan omaani käytännöllisempi ainakin.

Näin vuoden vaihtuessa on hyvä hetki uudistaa täälläkin jotain. Muutin ulkoasua, koska vanha kyllästytti kovin. Kamalan mustavalkoiseltahan tämä ainakin näin aluksi näyttää, mutta eiköhän tähän totu vähintäänkin yhtä nopeasti kuin uuteen vuosilukuun.
   Lisäksi voisin ainoana lupauksenani yrittää luvata teille kunnostautuvani tämän blogin kanssa. Ei enää jatkuvasti tylsiä instagram-kuvia tai liian pitkiksi venähtäneitä postaustaukoja. Kohta on jo enemmän valoa, jolloin kaikki helpottuu. Mutta ajattelin aloittaa kunnostautumiseni jo sitä ennen. En tosin tiedä, miten kaikki käytännössä onnistuu, mutta yrityshän on aina tärkein.

Olette ihania. Viettäkää hurjan kiva vuosi, rikkokaa rajoja, naurakaa tyhmille asioille, nauttikaa elämästä ja opetelkaa rakastamaan itseänne! Näin minäkin ajattelin tehdä, vaikken varsinaista lupausta asiasta tehnytkään, ettei sitten harmittaisi, jos joutuisin jostakin syystä toteamaan epäonnistuneeni.

Ps. Tammikuun musapostaus on hyvällä alulla! Julkaisen sen huomenna, joten kaikki superhyvää musiikkimakuani fiilaavat, stay tuned!
Pps. Nyt voitte lähettää mulle rakkautta myös sähköpostilla! Osoite löytyy tosta sivusta, mutta se on siis yksinkertaisesti:
itkisitko-onnesta@hotmail.fi

12 comments:

 1. Anonymous6:04 pm

  Todella kiva ulkoasu :)
  Blgoisi on mahtava, sinulle on muovautunut omanlainen kirjoitustyyli, joka on ihana.
  Mahtavaa ja onnellista uutta vuotta sinulle :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. voi kiitoksia hurjasti ihana anonyymi!! :-) ♥

   Delete
 2. Anonymous6:30 pm

  kirjotat niin hyvin! vau, oon kade... ja tää ulkoasu on tosi kiva! pitää vähän totutella, mut siis ihan sika kiva tää on :) hyvää uutta vuotta sullekin ihana! <3

  ReplyDelete
  Replies
  1. voi kiitos ihanuus! ♥ joo tosiaan vaatii totuttelua, mutta äkkiäkös tällaisiin muutoksiin kuitenkin sopeutuu! :-D

   Delete
 3. Ihan kiva tästä ulkoasusta tuli! :) Ja hyvää uuttavuotta sullekkin! Itekki voisin yrittää kunnostautua blogini uudistamisen merkeissä :D

  ReplyDelete
  Replies
  1. kiitoxia! :-) musta tuntuu, että aika moni tekee tällaisen lupauksen, koska talvella niin monella on vaikeuksia pitää blogi hengissä! :-D

   Delete
 4. Anonymous6:40 pm

  hyvältä näyttää! :)
  ja superhyvää uutta vuotta sulle myös<3

  ReplyDelete
 5. Anonymous6:53 pm

  miksi päätit kieltäytyä siitä id inspirationista? :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. yksi syy oli se, että mun blogi ei noudata suomen lakia ja se oli yksi sopimuksen ehdoista. tiedän kyllä, ettei kaikkien muidenkaan inspirationiin liittyneiden blogit noudata, mutta mulle olisi tullut todella huono omatunto, jos olisin allekirjoittanut sopimuksen, jota en pysty pitämään. ja sitten en myöskään innostu mainoksista, ja nyt olen todennut valintani varsin oikeaksi, koska monille yläbannerin päälle ilmestyneet mainokset yms. ovat niin kammottavia, että en itselleni sellaisia haluaisi mistään hinnasta!
   eli lähinnä näiden kahden syyn takia, vaikka kovin imartelevaa olikin saada kutsu mukaan sellaiseen :-)

   Delete
 6. Anonymous8:11 pm

  innolla odotan mitä tää vuos tuo tullessaan sun blogissa! meet aina vaan parempaan suuntaan kirjoittajana ja tyylisi kanssa :)
  hyvää uutta vuotta sullekin :)

  ReplyDelete