VUOSI 2012

tammikuu1

Olin aika onnellinen. Aloin tutustua paremmin moniin, joiden kanssa nykyään vietän aikani. Hiukset oli aluksi tällaiset kuin nykyään, mutta loppukuusta värjäsin oransseiksi. Rakastuin lopullisesti Ruotsiin ja ruotsiin sekä päätin muuttavani jossakin elämäni vaiheessa Tukholmaan. Oli mun ensimmäiset kolmen suuren bileet (kohta nekin on taas!). Tein mun tumblrin. Käytiin Annan kanssa Tampereella.

helmikuu2

Oli kylmä ja lumista. Olin edelleen aika onnellinen ja yritin suhtautua positiivisesti tyhmiinkin asioihin. Hiukset pysyi oransseina, ehkä jopa vielä kirkkaampina, koska väri alkoi tarttua tasaisemmin. Leikin maailman parasta siskoa, kun tein Markukselle penkkareihin trollface-naamarin. Ja oli aika haikeaa, koska Markus lähti samalla Sibiksestä. Haaveilin kesästä. Täytin 17.

maaliskuu3

Alkoi tulla keväisempää. Kävin kampaajalla pilaamassa hiukseni. Oranssi väri pysyi. Kamistreenejä alkoi olla aika runsaasti lähestyvän Sveitsin matkan takia. Hankin mun iPhonen. Olin kiireinen ja uniongelmainen, joten asenne alkoi valua negatiivisemmaksi. Olin myös jatkuvasti kipeä.

huhtikuu4

Kirosin takatalvea. Sairastelu jatkui. Tein instagramin. Oranssi väri pysyi edelleen. Majoitin saksalaisen Helenan meille viideksi päiväksi. Olin yliväsynyt ja stressaantunut. Kamis vei aina vain enemmän aikaa. Kevät tuli. Juhlin vappua kerrankin onnistuneesti!

toukokuu5

Vietettiin tyttöjen kanssa vappupiknik meidän pihalla. Sairastelin taas. Kamis, kamis, kamis. Ihana kuoromatka Sveitsiin (=BASEL!!). Hiusväri muuttui puolessa välissä kuuta epämääräisen rusehtavan oranssihtavaksi. Meinasin kuolla väsymykseen ennen kesäloman alkua.

kesakuu6

Kesäloma alkoi. Markus pääsi ylioppilaaksi. Nukuin aluksi univelat pois. Perus kesähengailua ja siiderin ja tupakan täyteisiä päiviä sekä öitä. Yöttömiäkin öitä. Yökävely Töölöstä kotiin Roosan kanssa. Päivä Tukholmassa Annan ja Markuksen kanssa. Lettukestit ja vaikka mitä. Hiukseni haalenivat varsin kivaan oranssihtavaan sävyyn. Olin onnellinen.

heinakuu7

Töitä, töitä, töitä, töitä. Asuin melkein koko kuukauden itsekseni isän asunnossa. Sain nimpparilahjaksi tän mun viininpunaisen kånkenin ja myin vanhan siniseni. Hiukset käväisi rusehtavassa, mutta haalistuivat onneksi takaisin vaaleahkoon oranssiin. Uhmasin välillä 5:45 herätyksiäni juhlimalla yöhön asti, mutta aamuisin se sitten kostautui (koin oikeasti elämäni pahimmat krapulat juurikin niiden kahden tunnin yöunien jälkeen...). Tapasin ihanan Siirin! Katsoin paljon Twin Peaksia ja How I Met Your Motheria, kun väsytti töiden jälkeen. Markus oli reilaamassa.

elokuu8

Loma alkoi! Viimeinen taisto hiusvärin kanssa ennen tähän nykyiseen väriin asettumista. Neljän päivän FLOW Inkerin kanssa! Abitelttailu, jossa tutustuin vasta oikeasti kunnolla Ainoon (Pirtsuun... :-D)! Koulu alkoi siis unettoman yön jälkeen ykkösten tutoroinilla. Oli nahkiaiset. Totesin viettäneeni elämäni parhaan kesän ja olin kovin onnellinen. Ihastuin. Rakastin syksyä. Blogi täytti 2v!

syyskuu9

Aloitin Frendien katsomisen. Kieltäydyin Indiedays Inspiration -yhteistyöstä. Tuskailin derivoinnin kanssa... Käytiin Annan kanssa Tampereella. Uniongelmat alkoivat vaikuttaa mielialaan negatiivisesti. Vietettiin meillä Roosan läksiäisiä HP-teemalla. Roosa lähti Berliiniin :-( Tykkäsin syksystä.

lokakuu10

Olin hyvin väsynyt, mutta nautin syksystä. Tosin lisääntyvä pimeys ei innostanut. Tuhannen lukijan raja rikkoutui. Oli Porvoon kuoroleiri. Paljon viiniä. Matka Montabauriin, GENAU! Kuuntelin lähinnä suomalaista musiikkia.

marraskuu11

Liityin Somniumiin. Olin kiireinen ja väsynyt ja inhosin marraskuuta. Taisin unohtaa omistavani kameran (ainakin kuvien määrästä päätellen...). Oli Maraton ja Gloria. Ikävöin kesää.

joulukuu12

Aloitin joulukuun flunssassa. Vanhojen treenaaminen alkoi. Uusin kirjastokorttini ja innostuin samalla lukemisesta pitkästä aikaa kunnolla. Elin hassua elämää aina välillä, enkä miettinyt seurauksia ehkä ihan tarpeeksi. Olin viimeisen kouluviikon kipeänä, mutta tervehdyin jouluksi. Vietin ihanan ja rauhallisen aaton suvun kanssa. Lähdettiin välipäivinä Ruotsiin äidin ja Markuksen kanssa.

TÄSSÄ sama juttu viime vuodelta!

16 comments:

 1. Anonymous11:38 am

  oi tää oli kiva! oot niin nätti:)

  ReplyDelete
 2. ihana vuosi sulla! etenkin toi kesä on vaikuttanu tosi ihanalta!:-)

  ReplyDelete
  Replies
  1. oli kyllä kiva vuosi ja etenkin kesä oli aika täydellinen (miinus viis viikkoa töitä, mut sainpahan rahaa...)! :-)

   Delete
 3. Anonymous12:37 pm

  tää oli tosi kiva piristys! oot kyllä ihana :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. kiva että tykkäsit! kiitos :-)

   Delete
 4. Oot mahtavuutta! Rakastan sun blogiasi!

  ReplyDelete
 5. Anonymous1:56 pm

  joo sun blogi on kyllä paras! etenki nyt ku oot saanu postattuu enemmän ku esim. viime kuussa oli aika hiljasta... :(

  ReplyDelete
  Replies
  1. kiitos paljon! :-) ja tosiaan nyt yritän oikeasti kunnostautua, anteeksi vielä!!

   Delete
 6. mä jotenki vaa rakastan tälläsii postauksii missä muistellaan kulunutta vuotta. Ihana <3

  ReplyDelete
  Replies
  1. mäkin kyllä tykkään tällaisista, ja näitä on myös kiva tehdä, niin tajuaa mitä kaikkea onkaan vuoden aikana tehnyt ja kokenut! kiitos :-) ♥

   Delete
 7. voi vitsit, mua vähän harmittaa että missasin tän kesän flow:n.. en ostanut sinne lippua koska sielä ei ollut niin paljon must see artisteja (lähinnä miike snow kiinnosti, ootko sitä muuten kuunnellut? jollet ni tää: http://www.youtube.com/watch?v=4hFxG7EwzFk esim on iha vitun kova), mutta älysin liian myöhään että sinnehän ois voinu hakea töihin, olis ollu tosi jees!

  ps. twin peaks ja agent cooper = rakkautta!

  ReplyDelete
  Replies
  1. no joo, ei siellä niin kauheasti ollut, mutta kyllä bon iver, st. vincent, feist, björk, miike snow, the black keys ja mitä näitä nyt olikaan, niin ihan tarpeeksi mulle ;-)
   juu siis miike snow on sellainen, etten oo koskaan rakastanut, mutta aina oon kyllä tykännyt. sellanen mitä harvemmin ekana tulee mieleen kuunnella, mutta välillä kuitenkin!

   ps. NO KYLLÄ!!

   Delete
 8. joo, no bon iver ois kyllä tietenkin ollu kans pakko päästä näkemään :) oijoi. mut kaverit esim ku ollu narikas duunis ni sanonu et saa siit helposti pari päivää vapaaks ja välil näkee jtn artistei, ni se ois ollu just jees ku ei ois tarvinu maksaa ja ois kuitenkin päässy nauttimaan osasta festarista :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. mm niinpä niin! ehkä joskus tulevaisuudessa köyhänä opiskelijana meen itekin töihin sinne, mutta nyt on varaa vielä tuhlata tollasiin kun kotona asustan kuitenkin :-D

   Delete