videoNo siinä on! Kylläpä muuten vaikutan tylsältä ja negatiiviselta ihmiseltä tän perusteella... :-D
Ja kauhean kiva aloituskuva........

24 comments:

 1. Anonymous9:57 pm

  tätä odotin koko ajan tässä muita juttuja selailessa!

  ReplyDelete
  Replies
  1. no toivottavasti et kauheasti pettynyt! :-D

   Delete
 2. Anonymous10:29 pm

  kuulostit surulliselta :( tuli surullinen olo

  ReplyDelete
  Replies
  1. no harmi, että tuli surullinen olo, koska en ole surullinen :-D

   Delete
 3. Anonymous10:32 pm

  En ymmärrä miten jaksat olla noin negatiivisen oloinen ihan koko ajan, ei kukaan ois huomannu tota "narisevaa ääntä" ellet ois erikseen sanonut ja painottanu ettet edes jaksa puhua normaalisti? Tosi kivan olonen tyttö, mut joo... ja älä ota tätäki miten oot aiemmat kritiikit ottanu et rupeet heti hyökkääväks..

  ReplyDelete
  Replies
  1. no mitähän tähän nyt sitten pitäis sanoa.... :-D tarkoitin tolla "en jaksa puhua normaalisti" sitä, että mun ois pitänyt koko ajan silleen karaista kurkkua että ääni olis kulkenut. ja kyllä vaan on muutamakin ihana anonyymi huomauttanut joskus narisevasta äänestä, eli kyllä sen on huomannut :--D mut joo kiva kun vaikutan kivalta tytöltä :):):):)

   Delete
 4. aivan upea huulipuna sulla! mikä merkki saanko udella :)?

  ReplyDelete
 5. Anonymous10:49 pm

  Mikä meteli sielt kuulu? :DD

  ReplyDelete
  Replies
  1. yläkerrassa asuu kaks pikkupoikaa :--D

   Delete
 6. Anonymous11:02 am

  uniongelmiin: clipperin sleep easy tee! toimiiii! koklaaaa

  ReplyDelete
  Replies
  1. oon aika skeptinen kun mulla ei ees sellaset luontaistuote unikapselit toimi, mutta pitääpä kokeilla jos ihme tapahtuisi :-)

   Delete
  2. Anonymous3:22 pm

   Usko siihen, että se toimisi! Lume vaikutus rocks! :D

   Delete
 7. Anonymous12:05 pm

  Jee video. :---D

  ReplyDelete
 8. Anonymous12:35 pm

  tää oli kiva! oot jotenkin niin aito kun et yritä olla tosi positiivinen jos ei oo sellanen olo :) älä välitä idioottianonyymeistä!

  ReplyDelete
  Replies
  1. no kiitoskiitos! :-) eipä täällä oo kauheesti idioottianonyymeja näkyny pitkiin aikoihin, eli ei oo tarvinnut välittääkään! :-D

   Delete
 9. frendejä kannattaa aina kattoa jos on tylsää, kummasti piristää päivää :D
  ihana video ja koita jaksaa! (:

  ReplyDelete
  Replies
  1. voi kyllä! :-D ja kiitos paljon :-)

   Delete
 10. haluutko nauraa?

  mä oon innoissani ostellu kaikkee matkakokojuttuja (esim. hammasharja&tahnavirityksen) ja muutenki miettiny mitä otan mukaan (en osaa päättää minkä farkkupaidan otan, sen vaaleemman vai tummemman vai jopa molemmat, mikä tarkottais sitä et laukus on vähemmän tilaa nutellalle), googlannu koblenzin ja kölnin shoppailuatarjotaa (so far so good!). muuten hyvä, mut en oo vielkää hommannu matkalaukkuu. joojoo lähtöön kolme viikkoo ja aikaa on joojoojeejee, mut tiiän et alan suunnittelee nyt innoissani ja sit juoksen kauppaan sillon lauantaina ja etin jonku huonon ja sit sunnuntaina nukun salee pommiin koska stressaan lentoo niin paljon :::)

  terkuin minä-joka-en-ole-koskaan-ollut-lentokoneessa-ja-katsoin-finnairin-sivuilta-turvatarkastus-animaation-koska-en-tiedä-mitä-turvatarkastuksessa-tehdään-voi-paska

  ReplyDelete
  Replies
  1. OOT PARAS!! :---D onneks sul on tällanen lentokonkari mukana niin voin kertoa sulle mitä turvatarkastuksessa kuuluu tehdä (riisuudu alasti!) ;-) hiphei wuhuu siitä tulee parasta!!!

   Delete
 11. Anonymous2:59 pm

  sä osaat kyllä valittaa... mutta oikeestaan nää puhumisvideot on kivoja ja susta tulee mieleen joku 90-luvun kohtalokas näyttelijätär http://www.google.fi/imgres?um=1&hl=fi&client=firefox-a&sa=N&rls=org.mozilla:fi:official&biw=1680&bih=882&tbm=isch&tbnid=fRiEZCozE4HBzM:&imgrefurl=http://en.wikipedia.org/wiki/Veronica_Lake&docid=zslwObgv02rUtM&imgurl=http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/9/9b/Veronica_Lake_still.jpg/220px-Veronica_Lake_still.jpg&w=220&h=273&ei=qNZqUN31Lsn54QSQo4GoCg&zoom=1&iact=rc&dur=391&sig=112699028026071425514&page=1&tbnh=159&tbnw=128&start=0&ndsp=36&ved=1t:429,r:0,s:0,i:69&tx=84&ty=103

  ReplyDelete