oodi polvisukille

IMG_7945_1IMG_7950_1
 Farkkushortsit - Levi's/Weekday Vintage, Kaulustoppi - Lindex, Villatakki - H&M, 
 Polvisukat - H&M, Herrainkengät - Vagabond, Kånken - Retkiaitta 

Polvisukkia on ollut ikävä koko kesän. Ne näyttää niin kivoilta herrainkenkien kanssa. Ja antaa ohuille sukkahousuille lisää käyttöaikaa! Ihan superia, koska ne on niin paljon kivempia kuin paksut.

Revin eilen jostakin motivaatiota ja kahlasin läpi viisi kappaletta psykologiaa ja yhteiskuntaoppia. Tämän kirjoitettuani ajattelin jatkaa ainakin uskonnolla. Matikka on nyt ainoa, joka on hyvin hataralla pohjalla. Olen viimeksi laskenut tehtävää 13 ja nyt läksyksi tulee 200 alkavia tehtäviä... Ärsyttää tällainen laiskuus, koska olisin matikassa hyvä, jos vain tekisin jotain.

Tänään avautui kurssitarjotin. Jätin kaikenlaista pois, mutta silti kahden vuoden opiskelun jälkeen pitäisi olla 68 kurssia kasassa. Musakurssit on mun pelastus. En varmaan saisi ilman niitä ikinä tarpeeksi kursseja kasaan... Muutama luuserikurssi viime vuodelta täytyy nyt käydä istumassa ykkösten kanssa. Hissa 1, bilsa 1, liikka 1 ja matikka 3. Vähän ahdistaa jo nyt, mutta onneksi noista ensimmäinen on vasta kolmannessa jaksossa. Ehdin vähän sulatella asiaa ennen sitä ja kasata itseni.

Huomenna on tosiaan lähtö Tampereelle! Palataan sunnuntaina tai viimeistään maanantaina. Puspus

18 comments:

 1. Upea look :)

  http://fashionbeautymylife.blogspot.fi/

  ReplyDelete
 2. onks toi sun kånken iha normi kokonen vai sellane big? mietiskelen vain :-D itseltäni löytyy big!

  ReplyDelete
  Replies
  1. ihan on se normaali! näyttää kyllä mun lyhkäsessä selässä aika isolta... :-D

   Delete
 3. oot upea! ja hei apua, tulee hieman luuserifiilis koska mä kävin kahen ekan vuoden aikana huimat 57½ kurssia... Nyt vaan toivon että olis tullu ykkösellä käytyä enemmän koulussa. Hurjasti tsemppiä opiskeluihin maria :-)

  ReplyDelete
  Replies
  1. voi kiitos! ♥ ja hei äläs nyt, mulla tulee sellaset 5-10 musakurssia vuodessa, eli ilman niitä mun kurssimäärä olis ihan reilusti alle ton 57½ :n! kiitos tsempistä, tsemppiä sulle kirjotuksiin!!!

   Delete
 4. polvisukat on ihania! ja toi sun asu kanssa:--)

  ReplyDelete
 5. Anonymous7:34 pm

  Tekisitsä joskus huonepostauksen? (----:

  ReplyDelete
  Replies
  1. tää on sellanen koppero, että tää oikeastaan näkyy näissä asukuvissa aina kokonaan... :-D tai siis ei tosta jää muuta puuttumaan kuin mun kirjotuspöytä. mutta voin mä tehdä, kunhan vaan saan aikaseks!

   Delete
 6. mä taidan viedä pohjat kun kävin kahden ekan vuoden aikana vaan 52 kurssia! tosin mä tulenkin viettämään lukiossa vähän pitempään kuin tän kolme vuotta, "hups" :-D
  polvisukat on oikein söpöt, awh.

  ReplyDelete
  Replies
  1. ei se mitään! mä olisin tosiaan ilman noita musakursseja aivan pulassa lukion kanssa! nyt saan sitä paitsi jättää vielä kaikkea tyhmää pakollista pois (esim. mantsaa, bilsaa, hissaa jne.) :-D en valita. ja ei se oo mikään pakko saada lukiota kolmessa vuodessa ohi! kivempi on tehä rauhassa ja itekin tavallaan haaveilen, et vois jättää neljännelle vuodelle osan...
   polvisukat on! hih :-)

   Delete
 7. Anonymous9:00 pm

  sun jalat on kyllä varmasti jokaisen unelma
  t. kateellinen byhyy:(

  ReplyDelete
  Replies
  1. no ei varmastikaan jokaisen! mutta kiitos ja älä suotta ole kateellinen :-)

   Delete
 8. Anonymous5:13 pm

  et voi tosissas valitella, kuinka "ärsyttää tämmönen laiskuus"... itsehän sä sen asian korjaat, jos joku?

  ReplyDelete
  Replies
  1. sähän sen määräät, mitä voin tehdä ja mitä en :---D voi helvetti oikeesti, miten ketään voi kiinnostaa tuntemattoman yks lause noin paljon. pliis.

   Delete
 9. Anonymous4:04 pm

  Hei kerro mulle mitkä paikat/kaupat/ravintolat ym nycissä kannattaa ehdottomasti käydä tsekkaa? :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. no paikoista nyt ainaki soho ja ne siinä sen lähellä on kivoja, kaupoista nää perus topshop, urban outfitters ja forever 21 vaikkapa ja ravintoloista en suosittele mitään ihmeellisiä, koska en muista niiden nimiä :-D

   Delete