minulle jää kertomus joka muistuttaa elämääni

IMG_7905_1IMG_7912_2IMG_7909_2

Kävelin tänään Maunulan ja Oulunkylän rajalta kotiin, koska oli täydellinen kävelyilma. Sopivan viileä, muttei kylmä. Seesteinen. Sillä tavalla sopivasti, ettei ole harmaata eikä hirveän aurinkoistakaan. Käpylässä oli jostakin syystä autiota, vaikkei täällä ole yleensä ikinä muulloin kuin öisin. Mutta se oli vain mukavaa.

Pitäisi lopettaa tupakointi ja vähentää kahvin juomista. Tai ainakin tuo ensimmäinen, ei sillä kahvilla ehkä niin väliä. Ja voisin myös lopettaa monta muuta juttua, mutta ne on vähemmän konkreettisia, eli niistä on hankalampi kertoa arkipäiväisesti.

En tiedä, miten jaksan tämän viikon hengissä. Uniongelmat on palanneet. Tätä en kaivannut. Onneksi lähdetään perjantaina Annan kanssa tuulettumaan Tampereelle.

Söin viikonloppuna niin paljon, etten ole syönyt nyt kahteen päivään oikeastaan mitään kovin suurta. Kohta on kuitenkin pakko, vaikkei pahemmin ole nälkäkään. Täytyy vain pitää kiinni jotenkin säännöllisestä rytmistä. Pakko.

Two Door Cinema Clubin ja The xx:n uutukaiset kuulostaa molemmat yllättävän hyviltä. Pelkäsin etenkin tdcc:n puolesta kamalasti, kun debyytti oli niin täydellinen. Mutta hyvältä kuulostaa tämäkin.

Nyt ruokaa ja yksin tanssimista sen valmistumista odotellessani. Missähän äiti ja Markus on? En valita. Viime aikoina tyhjä talo on ollut harvinaista herkkua, kun Markus on ollut aina täällä. Onneksi se menee varmaankin aika pian sivariin, niin ei tarvitse katsella sen naamaa ihan koko ajan. Liika on liikaa!

12 comments:

 1. itellä vähä sama fiilis et pitäs tupakointi lopettaa.. Ainaki yritys on jo kova :D

  ReplyDelete
  Replies
  1. se on niin tyhmää ja äh! no kyllä kohta kun tulee kylmä. niin tein viimekin vuonna!

   Delete
 2. Anonymous9:04 pm

  oih oot niin kaunis! ja en tiennytkään, että poltat! mutta en moralisoi:D ja oikeestaan uskon sen sopivan sulle, koska oot jotenkin niin cool haha:D ja hui kun kirjotat niin hyvin!
  ps. asutko käpylässä? voi kumpa minäkin!

  ReplyDelete
  Replies
  1. kiitos! ja hahah voi apua :--D naurahdin kovasti tuolle "koska oot jotenkin niin cool", koska en mä kyllä todellakaan ole :-D
   ps. asun kyllä! tai no, postinumeron mukaan koskelassa, mutta asun ihan siinä rajalla ja tää on tätä omakotitaloaluetta vielä, niin tää on kyllä enemmän käpylää!

   Delete
 3. Anonymous10:06 pm

  ''ja en tiennytkään, että poltat! mutta en moralisoi:D ja oikeestaan uskon sen sopivan sulle, koska oot jotenkin niin cool haha:D ''

  hassua.

  ReplyDelete
  Replies
  1. olen samaa mieltä :---D nauroin aika makeasti!

   Delete
 4. Anonymous10:28 pm

  oot niin kaunis :) ja tykkään sun kirjotustyylistä kamalasti! ja rakeisista kuvista. tää on jotenkin tosi omanlainen blogi ja ansaitsisit paljon enemmänki lukijoita mun mielestä ku et oo niin massaa

  ReplyDelete
  Replies
  1. voi kiitoksia kovasti! :--) oon kyllä ihan tyytyväinen mun lukijamäärään, koska en mä välttämättä mitään monia tuhansia kuitenkaan haluaisi!

   Delete
 5. tdcc:n uus albumi on sulonen :------)

  ReplyDelete
  Replies
  1. en mä sulosesta tiedä, mutta hyvä se ainakin on! :-)

   Delete
 6. Anonymous8:21 pm

  Toinen kuva<3 Tsemppiä tupakoinnin lopettamiseen !

  Onko noin epäkohteliasta sanoa? En tiiä. En oo sanonu kellekkää noin, mut ei kai mun ikäsen oo [vielä?] tarvinnutkaan sanoa. :'D

  ReplyDelete
  Replies
  1. kiitoksia paljon! :-) ja ei ole epäkohteliasta :-D

   Delete