huono/hyvä päivä - en osaa päättää

IMG_7884_1IMG_7874_1

On taas se aika jaksoa, jolloin katsahdan kalenteriin ja huomaan koeviikon lähestyvän uhkaavasti. Kaksi viikkoa - sitten se on täällä taas. Kuudetta kertaa.
Koristelin eilen kalenterini erivärisin tussein: mitä pitää lukea milloinkin. Jo viisi kertaa olen tämän tehnyt, mutten kertaakaan ole toteuttanut merkintöjäni. Eilen oli siis kuudennen lukusuunnitelmani ensimmäinen opiskelupäivä. Yksi kappale uskontoa, kolme kappaletta yhteiskuntaoppia, kaksi kappaletta psykologiaa ja kolmekymmentäseitsemän tehtävää matematiikkaa. Mitä tein?
Luin puolikkaan kappaleen uskontoa.
Kai se on vain hyväksyttävä, että ihminen on laiska.

Paljon uutta musiikkia, koska vietin viikonlopun kipeänä kotona (harmittaa kovasti, kun jäi kivoja juttuja väliin). Löysin myös maailman ihanimman pojan blogin ja rakastuin salaa vähän. Siinä se viikonloppu sitten menikin. Vähän jäätelöä ja paljon teetä. Särkylääkettä. Tänään yhdeksättä päivää putkeen.

Nyt suussa maistuu teenpurut ja mulla on lievästi haikea onnellisuusolo. Se on ehdottomasti yksi parhaimmista asioista maailmassa! Villasukat kutittaa paljaita jalkoja ja hiuksista tuli vähän liian tummat. Mutta ei se mitään. Koska mulla on uusi villainen neuletakki ja koko ilta aikaa kuunnella musiikkia ja laiminlyödä lukusuunnitelmaani.

Ps. Kyllä mä vielä joku päivä kunnostaudun kuvienkin kanssa. Jos siltä tuntuu.

16 comments:

 1. Ihanat kuvat, tykkään niin tästä blogista! :)

  withasilverlining.blogspot.com

  ReplyDelete
 2. Anonymous7:46 pm

  Kerro se blogi!!! :D

  ReplyDelete
  Replies
  1. enkä kerro, kun tuntuisi tyhmältä jaella julkisia rakkaudenosoituksia täällä :-D tai silleen. kyl sä tiiät, mitä mä tarkoitan.

   Delete
 3. mulla on arvauksia sen blogin suhteen!! =D=D haha

  kerro ees ikä

  ReplyDelete
  Replies
  1. no XD vaan sullekin :-D mihinhän sä sitä tietoa tarvitset noin kamalasti... mutta joo käsittääkseni 19.

   Delete
 4. :---------) olipa söpö teksti.

  ReplyDelete
 5. Ihana teksti! Muutenkin tykkään sun blogista tosi paljon, liityinkin vasta ihan tässä pari päivää sitten lukijaksi =)

  ReplyDelete
 6. huii! mä katoin pikaisesti, että sä oot tossa hiusväripaketin kannessa!!! :-D olin hetken aikaa ihan wooouu haha

  ReplyDelete
  Replies
  1. hui! hassu ajatus, onneksi ei oo totta! ja hassua on myös se, että en näytä yhtään tolta tytsyltä tossa paketissa! mut joo ehkä jos nopeesti kattoo... :-D

   Delete
 7. Anonymous12:27 am

  lieneekö kovin einstein tarvi olla että näkee kenen pojan blogissa olet uusin lukija "lukijat" -palkissa :) mutta söpöä!

  ReplyDelete
  Replies
  1. no ei todellakaan tarvi, mutta kuten sanoin niin en halua sitä täällä huutaa :--D jokainen asiasta niin HIRVEÄN kiinnostunut einstein voi itse selvittää asian :-D pliis en ymmärrä teitä

   Delete
 8. liityin just lukijaksi, ihana blogi ja oot hyvä kirjoittamaan! :)

  ReplyDelete