summertime sadness

instagram3

Yksin asuminen olisi kivaa, jos asunto olisi kiva. Mutta hyvin sujuu siis. iMacin valtava näyttö ja Twin Peaks -boksi onnistuvat viihdyttämään tunnista toiseen. Ulkona tuulee niin paljon, etten halua mennä sinne. Tänään oli raskas päivä töissä (keskiviikot on aina), mutta olin silti hieman ennen työajan loppumista valmis. Eräs vanhempi nainen pelasti työpäiväni. Hymyilin sen jälkeen tunnin. Olen oppinut arvostamaan kohteliaita ja ystävällisiä asukkaita sen jälkeen, kun joku huutaa päin naamaa, että olen epäilyttävän näköinen postinjakaja. Kiitoksia vain.

Instagram on ihan mahetsu keksintö. Mutta lupaan, lupaan, että tästä ei tule tapa. Nyt ei vain ole mitään muitakaan kuvia.

Kahdeksan päivää takana. Edessä vielä seitsemäntoista. Kuten Lana Del Rey osuvasti laulaa: "I got that summertime sadness." Mutta ihan hieman vain. Onneksi voin tuhlata viimeiset rahani sushiin ja odottaa maanantaita (=palkkapäivää). Ruoka on yllättävän kallista, ihan vain tiedoksenne. Nyt taidan palata Twin Peaksin pariin ja pelätä huomisaamua, kun pitäisi hypätä taas isän vanhanaikaisen sähköpyörän selkään ja ajaa viimeisillä sekunneilla melkein auton alle. Työpaikalla odottava kahvi nimittäin toimii hyvänä motivoijana. Itse en aamulla ehdi keittämään.

12 comments:

 1. nomnom sushii. mistä oot oikee ostanu sitä? :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. parasta! ihan k-kaupan pakastealtaasta! ihan hirmu hyvää pakasteruuaks, mutta maksaa 10€....

   Delete
 2. no oletpas söppänä noissa kuvissa !

  ReplyDelete
 3. kivan näkösiä kuvia! :-)
  oispa mullaki kesätöitä...

  ReplyDelete
  Replies
  1. kiitos! :-)
   ja nauti lomasta! kyllä niitä töitä saa sitten tehdä ihan tarpeeksi myöhemminkin.

   Delete
 4. We like those pictures, they are really very pretty!
  All the best,

  Jana & Vanessa from Berlin

  ReplyDelete
 5. I just adore all your outfits!

  ReplyDelete
 6. ihana blogi sulla!:>

  ReplyDelete