25/5/2012

Kuva otettu 13.5.2012 klo 20.38 #3instagram2

En tiedä, mikä mua nyt vaivaa. En jaksa tehdä mitään, tekee vain mieli maata kalliolla yksin. Peruin tänään viikonlopultakin kaiken ohjelman. Itken bussissa (ja koulun vessassa salaa). Ei pitäisi kirjoittaa tällaista tänne, koska kaikki tutut kuitenkin lukee tän.
Mitään ei ole edes tapahtunut. Joku vaan ahdistaa, vaikka kaikki on hyvin. Aurinko paistaa, mulla on ihania ihmisiä ympärilläni. Mulle ei ilmeisesti riitä mikään.

Vanha Photo Booth -kuva ja muutama kuva Instagramista.

20 comments:

 1. Anonymous7:45 pm

  voi sinuu :( pärjäile <3

  ReplyDelete
 2. Tiedän tunteen :c Paljon jaksamisia!♥ eiköhän elämä ala taas maistumaan kun kesäloma alkaa kohta :--)

  ReplyDelete
  Replies
  1. kiitos! ♥ juu varmasti helpottaa sitten. ihmetyttää vaan, koska mulla on pelkästään kivaa ohjelmaa tässä (miinus kokeet totta kai, niistä ei saa kivoja mitenkään :-D), aika paljon kylläkin, mutta mitä sitten?! outoa...

   Delete
 3. toi on kamala tunne :----(

  ReplyDelete
 4. Yritä pärjäillä siellä!♥

  ReplyDelete
  Replies
  1. eiköhän tää tästä, kiitos! ♥

   Delete
 5. Voi eii, tiiän ton tunteen ylihyvin D: kauheinta on, kun ei oikeesti tiä syytä miks ahdistaa! koulun vessassa itkeminen on aika kamalaa kans :( Koita piristyä, oot tuollainen tosi kaunis ja ihanan oloinen tyttö! :) Kyllä se elämä aina järjestää kaiken lopulta just oikein ja niinkuin on tarkoituskin!

  ReplyDelete
  Replies
  1. kiitos paljon!! :-) luultavasti tää on vaan joku yliväsymyksen ja stressin aiheuttama juttu, en tiiä...

   Delete
 6. Samppeli11:28 pm

  Jaksamisia! ainakin sulla on huippusöpö tanssipari, ja huippusöpö oot itsekin <3 :-)

  ReplyDelete
  Replies
  1. kiitos ihana! kirjotan sulle tänään ♥

   Delete
 7. Anonymous9:57 am

  Jos stressaa itseään liikaa asettamalla korkeita tavoitteita ja pyrkimällä aina täydellisyyteen, niin jossain vaiheessa se stressi laukeaa ja joutuukin toteamaan, ettei jaksa. Myös tunteiden "laittaminen syrjään", eli jos olet pistänyt huolet tietoisesti taka-alalle ja silti koittanut pahtaa täysillä eteenpäin, voi kostautua myöhemmin kun jää aikaa surea niitä kaikkia kerääntyneitä murheita.

  Mieli voi olla maassa ihan fyysisen väsymyksenkin vuoksi. Univaikeudet ovat omiaan saamaan kenet tahansa ahdistuneeksi. Jos kehotan sua nukkumaan enemmän, turhaudut ja sanot, ettet vaan yksinkertaisesti voi. Tai ainakin luulen sun sanovan näin, koska itse ainakin vastaan kaikille noin :D Mutta todellisuudessa nukahtamisen eteen voi tehdä aika paljon. Pahin virhe on ehkä se, että alkaa näpertämään kännykällä, kuuntelemaan musiikkia jne. Parasta olisi poistua netin koukuttavasta maailmasta jo tunti ennen nukkumaanmenoa. Kannattaa juoda teetä, lukea tai tehdä jotain muuta rauhoittavaa. Suosittelen lämpimästi sudokuja! Ja sitten kun vihdoin yrität saada unen päästä kiinni, anna itsellesi lupa nukahtaa. Jos rupeat miettimään tekemättömiä asioita, sitä kuinka voisit/sun pitäisi tehdä ne nyt, et varmasti nukahda! Sen sijaan kannattaa miettiä tulevaa kesää, käydä läpi jotain mukavaa asiaa, joka sulle on viime aikoina tapahtunut yms. Sanotaan, että jos et nukahda 20min kuluessa, nouse ylös ja yritä myöhemmin uudestaan. Itse odotan yleensä sellaiset puoli tuntia, jonka jälkeen joko luen lisää, käyn viiden minuutin happihyppelyllä tai pakkaan seuraavan päivän kamat valmiiksi. Sen vartin kun ehtii jotain touhuta, niin yleensä nukahtaa sen jälkeen jo helpommin.

  Kaverit ovat ihania, tärkeitä ja <3, mutta välillä tauko sosiaalisten suhteidenkin ylläpitämisestä voi tehdä terää. Itse stressaannun joskus jopa siitä, jos kalenterin jokaisessa kohdassa lukee jotakin, vaikka edes se "kahville henkilön x kanssa". Ystävät ovat oikeasti korvaamattomia, mutta ystävyyssuhteiden ylläpitämisen ei pidä olla rasittava velvollisuus. Jätä itsellesi vapaapäiviä, jolloin et tapaa ketään, vaan teet vähän koulujuttuja ja loppupäivän rentoudut ja vaikka makaat siellä kalliolla! Facebook ja kännykkä ovat siitä ihania, että voit pitää yhteyttä ihmisiin aina halutessasi. Sovitut tapaamiset vaativat aikatauluttamista, suunnittelua ja muiden asioiden siirtämistä. Sepä niissä sitten kai stressaa, tuskin sen ihanan ihmisen tapaaminen.

  Onkohan tässä kommenttiboksissa ollenkaan merkkirajaa....? Voisin jatkaa vielä moooonta sivua :D

  Hyvä ruoka, parempi mieli, jepjep.... Niinhän sitä sanotaan; että kun syö hyvin, niin jaksaa paremmin. Noh, toisilla homma menee toisinpäin, joten ehkä vaan kuuntelee sitä omaa tottumustaan ja tekee niinkuin itse parhaaksi näkee.

  Jos nyt yrittäisin jotenkin kiteyttää tän maailman sekavimman kommentin.. Koulu loppuu viikon päästä!! Sullakin on enää ne viisi koulupäivää jäljellä. Jos saisin sun puolesta päättää, niin peruisin loppuviikolta jokaikisen ylimääräisen tapaamisen ja menon, mitkä vaan mahdollisia. Lukisin joka päivä 2x 2,5h tuntia kokeisiin ja loppuajan ottaisin ihan vaan itselleni rentoutumiseen! Tietenkään tämä ei taida olla mahdollista, mutta tuohon pyrkisin. Seuraavan viikon ajan koulu etusijalle ja kaikki muu sen jälkeen. Oot jo niin monta kuukautta jaksanut tsempata, ja vaikka viimesin viikko onkin se raskain, se menee nopeammin kuin uskotkaan. Päättäreillä ei hulluja itkuräkäposkella-kännejä, vaan ne valitut ja parhaat ystävät ympärille, ja johonkin aurinkoiselle kalliolle kuuntelemaan musaa ja nauramaan!

  Huhhuh... mulla tulee kiire! Tuun myöhemmin täydentämään :D

  ReplyDelete
  Replies
  1. hui apua miten pitkä kommentti! :-D

   miten sä osasitkaan avata mulle tän ahdistuksen paloihin... tossa ne suurimmat asiat varmaan onkin. ja erityisesti se, että kaikki on kerääntyneenä yhteen isoon solmuun.
   parasta olisi tosiaan perua kaikki ylimääräinen ohjelma seuraavalta viikolta, mutta eihän se onnistu... maanantaina on yks keikka ja sen jälkeen yks sellanen juttu, mitä ei voi perua (en jaksa selittää ku se on vähän vaikeeta :-D), tiistaina tutor-koulutus ja espan konsertti, johon yksinkertasesti haluan mennä, keskiviikkona yks toinen konsertti, johon haluan mennä, torstaina kamiksen nauhotukset, perjantaina kevätjuhla, lauantaina markuksen lakkiaiset. tietysti noi kaks konserttia, joita oon menossa kuuntelemaan, vois jättää väliin, mutta en mä halua.

   mutta siis kiitos ihanasta kommentista! ♥

   Delete
  2. Anonymous9:40 pm

   Ja lauantain jälkeen pitkä kuuma kesä :) Pidä loma mielessä, niin jaksat tsempata tulevan viikon läpi. Sekin voi keventää mieltä, kun muistaa että tämä viimeinen viikko on varmasti se kaikista raskain kaikille lukiolaisille. Kyllä se siitä :))
   Kunhan sitten kesällä pidät huolta itsestäs! Mieti mistä ahdistus johtuu, minkä asian pitäisi olla toisin, jotta asiat olisivat paremmin. Jos voit vaikuttaa siihen asiaan, tee se. Jos et voi vaikuttaa, kerro jollekkin miten paljon sua vituttaa ja sitten opi elämään asian kanssa. Jälkimmäinen vaihtoehto ei oo kiva, mutta se on vaan asia, joka on opittava. Ilman tuota taitoa elämä on paljon vaikeampaa kuin sen tarvitsisi olla.
   Tsemiä pikkunen :))

   Delete
  3. kyllä mä selviän, mieliala alkaa olla jo paljon parempi ja kaikki näyttää taas paremmalta! luultavasti olin vain yliväsynyt ja stressasi se, että peruin turun reissun tältä viikonlopulta ja jne :-) mutta kiitos kamalasti tsempistä! hyvää kesää sulle ♥

   Delete
 8. voi eeii.. :// tiiän ton tunteen jotenki liianki hyvin. Itelläni on samaa ahistusta. toivottavasti sul menee toi ahistus pian ohi <3

  ReplyDelete
  Replies
  1. voi ei, toivottavasti sullakin menee ohi! :-( jaksamisia ja kiitos! ♥

   Delete