i speak because i can

IMG_2264_1666IMG_3244_1IMG_1260_1

Perjantaina kyllästyin aamulla ihan täydellisesti sen colormaskin kanssa läträämiseen, kun edelleenkin se väri tarttui pikkasen epätasaisesti. Kävin sitten koulun jälkeen hakemassa oranssin hiusvärin ja nyt rakastan näitä hiuksia. Vielä kun saisin aikaseksi mennä kampaajalle luopumaan hamppuuntuneista ja kuolleista latvoista...

Mun koko viikonloppu on kulunut koululla. Lauantaina oli avoimet ovet ja kuorotreenit. Vietin siis yhteensä n. kuusi tuntia laulaen ja seitsemän tuntia koululla. Tänään oli sitten vielä toiset kuuden tunnin kuorotreenit. Ääni alkaa olla pikkasen maassa ja huomenna pitäisi kuitenkin mennä laulutunnille. Ehkä tää tästä.

Tein viime yönä unettomuuden kanssa kärsiessäni tumblrin. Nyt kaikki voi ihan rauhassa valittaa, että se on joku salaisuus ja sitä ei saa kertoa missään tumblrin ulkopuolella. Mä olen kuitenkin sitä mieltä, että esim. kaikki weit:iä käyttävät tietää sen. Eli ei se nyt mikään kovin suuri ja ihmeellinen salaisuus ole, vaikka en jakaisikaan tätä tietoa täällä. Mutta siis tässä linkki siihen: i speak because i can

Tänään jännitetäänkin sitten äänestystuloksia. Mua huvittaa mun sukulaisten ja ystävien yhtenäinen kanta asiaan. Kai meillä sitten on aika samanlainen arvomaailma.

33 comments:

 1. lovely hair colour :)

  ReplyDelete
 2. nice colour, but your hair look strained :/

  ReplyDelete
  Replies
  1. thanks, and i know... i'm gonna cut them soon!

   Delete
 3. minkä merkkinen toi hiusväri on?

  ReplyDelete
 4. Hei, voisko tänne joskus saada videoo sun laulamisesta? :-D

  ReplyDelete
  Replies
  1. enpä usko, että on tulossa. tai no, voin oikeestaan vannoa nyt heti, että ei ole tulossa :-D

   Delete
 5. noi hiukset on ihanat! värjäsin itekki tänään, ja päätin että kesää kohti kirkastan väriä kokoajan, niin että lopulta mulla on kirkkaanpunaset hiukset (---:

  ReplyDelete
  Replies
  1. kiitos! :--) ja oih punaset hiukset on ihanat kesällä! paitsi niiden punasena pitäminen on kyllä vähän vaikeeta kun aurinko paistaa ja ne haalistuu hirmusta vauhtia pimeelläkin...

   Delete
 6. Anonymous8:31 pm

  Minkä merkkinen toi väri on?

  ReplyDelete
 7. IHANA tukka!!! :--) ja voi ei mulla on niin haluttanu tehä tumblr tässä... hehe

  ReplyDelete
  Replies
  1. hihi kiitos! :---) ja tee ihmeessä, mä ainaki tykästyin siihen heti!

   Delete
 8. Samppeli8:40 pm

  Aah vielä ihanampi mitä odotin! :--) sopii niin hyvin sun vaaleen ihon kanssa.
  Meilläkin on vaalivalvojaiset. Kyllä noista kahdesta sais Haavisto mennä toiselle kierrokselle. Mut Arhis </3

  ReplyDelete
  Replies
  1. voi kiitos! :---) ja ehdottomasti haavisto tokalle kierrokselle ja siitä sitten presidentiksi, jos multa kysytään. mutta vaikka se sinne tokalle kierrokselle menisikin niin eipä se varmaan niinistölle pärjää, mikä on enemmän kuin sääli. ja arhis on kyllä ihan ok, mutta se on mun mielestä ihan liian nuori vielä.

   Delete
  2. Samppeli9:13 pm

   Arhinmäki voi olla kova sana parinkymmene vuoden päästä, mutta nyt näyttää hyvältä Haaviston kannalta. Mut kyllä taitaa Niinistö viedä, valitettavasti.

   Delete
  3. totta! jos se asettuu seuraavalle kaudelle ehdolle niin sitten se alkaa olla jo varsin hyvä vaihtoehto! :-) ja haavisto kirii jesjesjes!! tanssin voitontanssia täällä :-D ja joo, kyllä niinistö varmaan sitten voittaa, mutta ainakin haaviston on päästävä kakkoseksi!

   Delete
  4. HAAVISTO KAKKOSENA ♥

   Delete
 9. Samppeli9:19 pm

  Seuraavista vaaleista tulee kyllä vielä paremmat äänioikeuden myötä! :--) eiköhän toi tulos oo nyt jo aika selvillä, väyrynen jää kolmanneksi! Whipii! :--D

  ReplyDelete
  Replies
  1. totta! ja ai että oon niin tyytyväinen tohon tulokseen!!

   Delete
 10. toi hiusten väri on aivan ihana. Ja mä niin toivon et haavistosta tulis pressa!! :)

  ps. mulki on tumblr :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. siis tietenkin toisen kierroksen jälkee xD

   Delete
  2. kiitti! :--) ja joo ois kyllä niin hyvä juttu jos tulis! mutta eipä tässä nyt varmaan ihan hirveen suurta toivoa ole... :-(

   Delete
  3. jep... monet itkee vaa sitä et se on homo jonka takii sitä ei äänestetä... Haavisto on kuiteski paljon fiksumpi kun niinistö nii mitä välii sillä on et onks meijän tuleva pressa homo vai ei..

   Delete
  4. haavisto on niin miljoona kertaa fiksumpi kuin niinistö, että ihan ärsyttää niinistön suosio. äh. ja mun mielestä ois enemmän kuin hienoa, että meillä olisi presidenttinä homo. aluksi nainen, sitten homo. mä haluan, että suomi näyttäisi suvaitsevaiselta maalta. vaikka ei tää sitä kyllä ole ja sekös pistää vituttamaan.

   Delete
  5. joo oot nii oikeessa!

   Delete
 11. Anonymous3:54 pm

  Mäki toivon, et haavistosta tulee pressa. Toivottavasti sitä nyt sit äänestetää. :) Ihanat hiukset! rakastuin...

  ReplyDelete
  Replies
  1. voi kunpa tosiaan kävis niin! mutta äh on se vähän liian utopistista ajattelua kai... ja kiitos paljon! :--)

   Delete
 12. Oih, haluisin ton väriset hiukset! Noi on aivan ihana! (:

  http://ampiaisparvi.blogspot.com/

  ReplyDelete
 13. Anonymous12:46 am

  oi kun kiva blogi, jään seuraamaan!

  ReplyDelete