HUI!

IMG_1398

Huh! Aika pysäyttävä luku pisti silmään, kun kirjauduin Bloggeriin... 500! Kiitos! Teitä on nyt siis yhteensä Bloggerin, Bloglovinin ja Blogilistan kautta 680! Onko teillä jotain erityisiä toiveita, miten voisin osoittaa kiitollisuuttani teitä kohtaan? :-) Ideoita saa pistää nyt tähän, jos sellasia löytyy ni kattelen sitten, jos toteuttaisin ainakin jotain niistä.

Tänään menen aikaisin nukkumaan. Huomenna sitten bileet wuhuu!!

16 comments:

 1. Anonymous4:48 pm

  ois kiva nähä jotain sun ihan kunnon kuvailuja. Nyt on ollu ainaki neljä postausta peräkkäin vaan susta kuvia.
  That is my wish.

  ReplyDelete
 2. Anonymous4:56 pm

  Videopostausta ja huonepostausta? :) Hahaa, täälki suunnas huome biletetää.

  ReplyDelete
 3. huonepostaus ois kiva :) ja oo siistii sul on iha kivasti lukijoit jo :D

  ReplyDelete
 4. Anonymous5:32 pm

  Toivoisin kanssa kunnon kuvailuja ja enemmän kuvia postauksiin. Postaukset on vähän tylsistyny, vaikka edelleen blogistas tykkään. :) Ja voisit taas joskus väsätä videopostausta?

  ReplyDelete
 5. Anonymous6:06 pm

  videopostauus!!

  ReplyDelete
 6. ANONYMOUS
  ainoa ongelma on taivaalta satava paska, pimeys --> inspiraatiopula. ei oo mitään mitä kuvata, ellette haluu kuvia jalkakäytäviä peittävästä hiekotushiekasta ja kurasta. se on tietysti ihan nättiä kateltavaa, ei siinä mitään.........

  ANONYMOUS
  videopostauksen voisin juu tehdäkin! huonepostauksen teen heti, kun saan tän huoneen valmiiksi (vuoden päästä?!?). pidä hauskaa! :-)

  PAULA
  juu eli siis teen, kunhan joskus saan tän huoneen valmiiks... :--D ja joo oon ihan järkyttyny, huhhuh!!

  ANNA
  videopostauksen voin tehdä. ja tohon kuva-asiaan sama vastaus ku ekalle anonyymille.

  ANONYMOUS
  juu teen! :-)

  ReplyDelete
 7. Anonymous7:33 pm

  jjoooo samaa mieltä ekan anon kanssa alkaa pikkuhiljaa vituttaa toi sun naama vaikka ihan söpö ootki. Olis myös kiva saada joskus niitä värillisiä kuvia eikä aina näitä paskoja mustavalkosia.

  ReplyDelete
 8. ANONYMOUS
  ihan ekana; lue vastaukseni ekan anon kommenttiin. tokana; jos MUN naama kerta vituttaa niin MIKSI sä luet MUN blogia? :------------D just asking. mahtaa olla vituttavaa luettavaa, mutta en ymmärrä miksi sun pitää kiusata vapaaehtoisesti itteäsi lukemalla tätä... :D ihan oikeesti vähän järkeä tähän hommaan nyt, kiitos!

  ReplyDelete
 9. Anonymous7:45 pm

  voisit pistää kuvia susta ku olit pieni :) tai sitte jostain sun kavereista jne. :DD

  ReplyDelete
 10. Rupesin ite eilen lukijaks, ja luin melkeen koko blogin läpi! Ihania kuvia ja kirjotat tosi hyvin ja kiinnostavasti :D

  ReplyDelete
 11. ANONYMOUS
  joo voisin käydä kaivamassa kellarista kuvia esim. niiltä ajoilta kun asuttiin hollannissa!! jee hyvä kun sanoit, koska mun on pitäny niin kauan käydä hakemassa niitä :-D ja mul ei oo mitään kovin edustavia kuvia mun kovin monista kavereista, joten teen niille palveluksen, jos en tunge niitä kuvia tänne... :---D

  RONJA
  voi hitsi, kiitos! hui, voin vaan kuvitella millasia mun vanhat postaukset on... :----D

  ReplyDelete
 12. Anonymous1:51 am

  Mietin että olet aika monessa postauksessa sanonut että haluat eroon jostain ihmisestä/se joku ärsyttää, niin onko tämä henkilö myös sibiksestä? Onko se samalta vuositasolta? Ja mikset sitten irtaantuisi siitä? Varmasti auttaisi siihen ärsytykseen huimasti!

  ReplyDelete
 13. ANONYMOUS
  mä oon puhunut ainakin kahdesta tai kolmesta eri henkilöstä, joista yksikään ei ole sibiksessä. ja en pysty irtaantumaan, koska jokaiseen näistä ihmisistä liittyy tiettyjä asioita. mutta ei niistä sen enempää.

  ReplyDelete
 14. onnee 500 lukiast melko iso numero :D:DD

  ReplyDelete
 15. Samppeli6:12 pm

  Ei kyl ihme toi lukijamäärä, täähä on huippu blogi! :--) <3 voisit tehä postauksen sun tyylistä vuosien varrella tai vaikka päivä kuvina oikeen tosi yksityiskohtasesti!

  ReplyDelete
 16. MERI
  kiitos! ja joo onhan toi kyllä! :-D

  SAMPPELI
  hih kiitos! ♥ ja toi tyylijuttu ois tosi vaikee toteuttaa, koska mulla ei oo yhtään kuvia ennen vuotta 2009 mun koneella ja nekin mitä mulla on, on lähinnä naamakuvia, joista ei se tyyli niin selkeesti näy... ja tollaset päivä kuvina jutut ei ehkä ois niin kauheen kiinnostavia multa kun mun perus päivät noudattaa niin usein samaa kaavaa eli siis koulua, harrastuksia ja kotona olemista... :-D

  ReplyDelete