tuesday

IMG_0527IMG_0140IMG_0506

Ristiriitaisia fiiliksiä vaikka muille jakaa. Onko ihan jees olla periaatteessa hirmu ilonen, mutta samalla masentaa niin paljon, että tekis mieli hypätä auton alle? No ei nyt ehkä kuitenkaan, mutta alan oikeesti kohta pelätä jotain kakssuuntasta mielenhäiriötä tms, jos tää jatkuu...

Iloa on tässä eilisen ja tän päivän aikana tuottanu lähestyvä leirikoulu (siitä tulee ihan parasta!), Nycin matka (lähen sinne suoraan sieltä leirikoulusta, toi-mii), hävytön opotunti, tetris-, matopeli-, ja pasianssibattle Ellan ja Oton kanssa ruotsintunnilla, syvälliset keskutelut sekä eilinen pitkä keskustelu yhen Sampon kanssa, joka on meiän koulun nelonen. Mut on kuulemma kehuttu sille laulajana ihan maasta taivaisiin :-D Nyt hävettää, koska Tatu ja Markus on selvästi suurennellu ihan liikaa...

Sitten puolestaan mua masentaa se, että jätin opiskelemisen ihan alkuunsa ja en jaksa enää tehä yhtään mitään. Hurraa, koeviikko tulee menemään ihan päin helvettiä tätä menoa... Mutta mä en vaan jaksa. Huomenna taidan mennä kirjastoon opiskelemaan ni saisin jotain aikaseks, kotona se ei nimittäin selvästikään onnistu.

Ens keskiviikkona eka kamiskeikka ja mä en osaa biisejä ulkoa enkä omista esiintymisasua. Toi-mii. Tuntuu, että kaikki mahollinen kasaantuu nyt tähän parin viikon sisään! Onneks kohta on syysloma. Eli siis mulle se tarkottaa Nycin matkaa!!

Nyt meen sopimaan Markuksen kanssa tyhmän riidan, että voidaan taas elää sovussa ilman vihaisia kyräilyjä koulussa :-D Ollaan maailman tyhmimmät sisarukset oikeesti, mutta ei se mitään!

11 comments:

 1. Samppeli8:16 pm

  Ota ihan rauhallisesti! Ei koeviikko oo nii paha ku mitä vois luulla, ja yleensä ekojen kurssien kokeet on hippasen iisimpiä kun muiden, ainakin meijän koulussa :---) haluun tietää mistä riitelitte sun veljen kanssa!?

  ReplyDelete
 2. ihania kuvia niinku aina !
  http://se8-emilia.blogspot.com/

  ReplyDelete
 3. Näitä sun juttuja on nii hieno aina lukee, oot niin tommone aito!

  ReplyDelete
 4. SAMPPELI
  en mä pysty ku stressaa :----D ja me riideltiin ihan jostain tyhmästä jutusta. markus jotain kiusas mua ja pahotin mieleni ja sanoin siitä sille ja sit se juttu vaan paisu ihan älyttömiin mittasuhteisiin ja mökötettiin molemmat :DDDD ollaan niin urpoja... mut siis ei mitään vakavaa! :-D

  EMILIA
  kiitti!! :--)

  ReplyDelete
 5. HENNA
  voi kiitos!! :---)

  ReplyDelete
 6. Anonymous10:40 pm

  hei chilllll lukion päättötokarin numeroilla ei ole paskankaan väliä! minä eikä kukaan mun kavereista ikinä luettu kokeisiin muuta ku edellisenä päivänä vähän, ja E:n papereilla suurin osa selvittiin;)

  ReplyDelete
 7. täällä yksi pikkuisin kateelline ihminen sun nycin matkast moi! Mullekki kelpais.. :)

  Musta tuntuu ihan samalt.. ihan ku kaikki kasaantuu kahen viikon sisään ja sen takii on hirvee stressi.. voisin mäki tehä jotain asialle ja opiskella.. :-D

  ReplyDelete
 8. ihanan avoimesti kerrot sun elämästä ! täs löytää niin samoja juttuja ku omastaki :D:D muute bongasin sut tänään kadulla ! :)

  ReplyDelete
 9. Ihana blogi ( : ihania kuvia ja ihana bannerikii. Ryhyin lukijaks (:

  www.with-love-juulia.blogspot.com

  ReplyDelete
 10. sul on tosi ihania kuvia sun blogissa(: käy myös vilkasee mun blogii ja liity lukijaks jos kiinnosti (: jatka samaan malliin liityn kyl lukijaks =)

  http://titinblogi.blogspot.com/

  ReplyDelete
 11. ANONYMOUS
  riippuu kyllä ihan siitä, että mihin hakee, että onko niillä väliä. ja mä en pysty ottaa tollasta asennetta...

  PAULA
  hehehe no uskon! ;-D arvaa vaan olinko ite kateellinen ku markus kaks vuotta sitte lähti!

  EMILIA
  voi ei! :---D mun pitää alkaa kulkee ilmeisesti pussi päässä jatkossa...

  JUUULIAA
  kiitti! :--)

  KATIÄÖ
  kiitos :-)

  ReplyDelete