today i'm gonna forget all my memories

IMG_9508IMG_9533IMG_9537IMG_9529IMG_9555IMG_9560

Takana maailman tylsin, mutta silti ihana viikonloppu. En poistunu neljän seinän sisältä ku kerran polttamaan viimesen tupakan ilta-auringon valoon kalliolle. Muuten mä vaan olin ja nautin siitä, että ei oo kiire minnekään.

Duunia yheksän päivää jäljellä. Sinänsä tuntuu tosi vähältä, koska sitä on jo 16 päivää takana. Mutta en mä siltikään jaksais herätä aamulla varttia yli viis, ei se vaan oo luonnollista. Alan kuitenki jo tottua ja mulla tulee ikävä tota työyhteisöä, joka on enemmän ku täydellinen.

Markus tulee keskiviikkona takaisin Suomeen kera videomateriaalin, jota odotan innolla, mutta myös katkerana. Mutta on kivaa nähdä Markusta pitkästä aikaa kunnolla, kun se on ollu nyt vähän yli kaks viikkoa koko ajan poissa.

Anteeks ton tähtipöly-efektin raiskaamisesta. Mä olen enemmän kuin tietoinen joidenkin kyllästymisasteesta siihen liittyen, mutta mä en oo tainnu käyttää sitä ku kerran ennen tätä, joten voivoi. Nyt mä jatkan Pottereiden tuijottelua jäätelön kera. Oon päässy jo kutoseen, joten kohta voin mennä kattomaan sen seiskan tokan osan, luultavasti yksin, koska haluun keskittyä ja itkeä rauhassa :-D

17 comments:

 1. ihanan selkeä toi banneri ja oot kyllä todella kauniskin :)

  http://riinamaaria.blogspot.com/

  ReplyDelete
 2. Anonymous5:21 pm

  ihana postaus, ihania kuvia, ihana sinä <3

  ReplyDelete
 3. Itseasiassa kaikki tunnepitoinen tavara jää ton ykkösosan puolelle ja dobbyn kuolemiseen, itekkin menin nenäliinan kera kattomaan tota 2d:nä mut huomasin et se leffa oli vaan täynnänsä niitä 3d-efektejä ja taikasauvoilla räiskimistä... Mut makunsa kullakin, hyvää leffaa :-)

  ReplyDelete
 4. RIINA
  kiitän! :---)

  ANONYMOUS
  ihana sinä, kiitos! ♥

  TEA
  no hitto D: kaikki on vaan hehkuttanu sitä, mut ehkä se ei sit ookaan niin hyvä... höh! no mut pakko se on silti käydä kattomassa!

  ReplyDelete
 5. voi vitsi miten ihanii kuvii taas vaihteeks. :) munki pitäis mennä kattoo se vika osa, ku kuitenki sen ilmestymistä on ootettu :)

  ReplyDelete
 6. Anonymous8:46 pm

  voi miten kivoja kuvia! oot ihan mielettömän nätti, kivaa saada naamakuva pitkästä aikaa :) ja muutenki kiva ku postasit tämmösen mis on ns. satunnaisia kuvia ku et oo vähään aikaan tehny tämmösiä :) me likey!

  ReplyDelete
 7. PAULA
  voi kiitos! :--) joo, kyllähän se on pakko mennä kattomaan!

  ANONYMOUS
  voi apua, kiitos! :----)

  ReplyDelete
 8. ah, aina niin ihana tähtipölyefekti ja marc jacobsin daisy! plus markukselle hali jos se toi sulle tuliaisia ja irvistys jos ei ! :D

  ReplyDelete
 9. Onks toi sun kynsilakka Dependin mintunvihreetä vai jtn muuta? :)

  ReplyDelete
 10. AINO
  niinpä niin... :---D ja en tiiä onks se tuomassa, huomennahan se nähään :-D

  ROSA
  just sitä :-)

  ReplyDelete
 11. Lemppari ♥ Se neonpinkki on kans kiva :)

  ReplyDelete
 12. Anonymous1:06 am

  mielestäni olet ala-arvoinen kuvaaja ja vielä huonompi kuvien muokkaaja. kiitos.

  ReplyDelete
 13. voi ku oot niin kaunis ja kuvat on tosi kivoja :) millä ja miten sä muuten muokkaat sun kuviin tollasen ''tähtipölyefektin'' :D?

  ^^ignooraa toi ano, kunhan yrittää ärsyttää.

  ReplyDelete
 14. ANONYMOUS
  olen kanssasi melkeinpä täysin samaa mieltä. kiitos.

  SUSKI
  kiitän! :---) ja siis: http://www.picnik.com/ < tuolta valitset sieltä efekteistä sen jonku avaruusjutun ja sieltä nii :-) kysy lisää neuvoa, jos ei onnistu :-D

  ReplyDelete
 15. Anonymous10:29 pm

  oi ku on ihana blogi! eikä ees yhtään kyllästytä vaikka kaikki kuvat näyttää ihan samalta ja jututki kiertää ympyrää!

  ReplyDelete
 16. ANONYMOUS
  voi kiitos! :--) hyvä jos ei kyllästytä, koska mua vähän huolestuttaa tää nykyinen taso...

  ReplyDelete