nyt vai ensi viikolla?

IMG_9690

Arvatkaa kellä on LOMA! Ei oo hetkeen tuntunu niin hyvältä ku tänään. Lauraki jäi tänään lomalle ni ärsytettiin kaikkia muita kyselemällä toisiltamme koko päivän "mitä tänään tapahtuu?" ja sit toinen huus "Maria ja Laura lentää ulos!" :---D Kaikki sano, että ne haluis meiän jäävän vielä ku tuotiin siihen paikkaan vähän nuorta verta :-D Kaikki muut nyt kuitenki on siellä yli 20.

Joo, mulla ois tosiaan tossa kaks purkkia tota ruskeeta väriä. Haluaisin värjätä nyt, mutta väsyttää. Seuraava mahdollisuus on nimittäin vasta maanantaina. Koitan kerätä jostain voimia, jos saisin tungettua ton nyt päähäni. Tää reuhka kuolee varmaan ihan kokonaan, mutta eipä voi mitään. Voisin ottaa tavotteeks muutaman sentin pätkäsemisen ennen koulun alkua ni sais ees jotain kaikkein kuolleimpia pois.

Mulla on käty ja juon sivistyneesti punkkua viinilasista ja kävin tänään shoppailemassa. Palkkapäivä Joo, taidan olla just niin vailla elämää ku pelkäsinki :-D Mutta ei se mitään. Pistän ostoksista kuvaa varmaan maanantaina. Ja hiuksista ehkä huomenna aamulla ennen ku suuntaan viettämään rauhallista viikonloppua Suvisaaristoon.

14 comments:

 1. Anonymous8:39 pm

  NYT!! ja aamulla kuvaaaa oioioii<3 sulle sopii ruskeet ihan hirrmu hyvin, mut niin sopii noi vaaleetki :D mut silti, JOO NYT!

  ReplyDelete
 2. kyl sä jaksat värjää ne hiukset :))

  ReplyDelete
 3. ANONYMOUS
  just heitin värin päähän ja nyt sit ootellaan! :---D näyttää semi punertavalta, kattoo ny mitä tästä tulee...

  PAULA
  just oottelen, et pääsen pesee pois :--) eli jaksoin juu :-D

  ReplyDelete
 4. Anonymous9:10 pm

  hyvää lomaa <3
  ja kuvaa hiuksista ootellessa ;)

  ReplyDelete
 5. niin mä sitä koodausjuttua vielä :) eli just sitä mietin, että miten sait koodattua ne blogitekstit tolleen siististi alas, mä en vaan onnistu siinä!

  ReplyDelete
 6. ANONYMOUS
  kiitos! :---) ♥ ja pistän varmaan aamulla.

  SARA
  aa siis joo :--D tein silleen, että klikkasin sieltä blogihistoriasta aina oikeen kuukauden auki ja sit kopioin sen osotteen ja tein siitä linkin :--) en tykänny mistään niist valmiista blogihistoriajutuista ni piti olla kekseliäs :-D

  ReplyDelete
 7. jee pääsin kirjautumaan:) mut siis teiks ne linkit tohon gadget linkkilistajuttuun ? :)

  ReplyDelete
 8. SARA
  eiku tein ne tommoseen tavalliseen "tyhjään", eli siihen, jonka otsikko on "teksti". tajusitko? :-D oon niin loistava täs selittämisessä...

  ReplyDelete
 9. hihi osaan, kiitos paljon oot ihana! :)) ja sun blogi on ihan paras, löysin tän kun linkitit tohon mun juttuun ja tää on mun uus lemppari :)

  ReplyDelete
 10. SARA
  no hyvä! :---) ja aaa kiitoskiitoskiitos ♥ ite oot ihana ja sun blogi on myös ihana!

  ReplyDelete
 11. jes! onneks jaksoit :))

  ReplyDelete
 12. Samppeli4:16 pm

  Mullakin tarkoitus värjätä oikeen tummanruskeeks ennen koulun alkua :--) lukion toka (ja rankin...) vuosi edessä.

  ReplyDelete
 13. en jaksa enää odottaa kuvia uusista hiuksista! oijoi :)

  ReplyDelete
 14. PAULA
  :--)

  SAMPPELI
  hihi :---) ja voi, tsemppiä!

  AINO
  nukuin vähän pommiin lauantaina... :--D sori. joten tänään tulee kuvaa vihdoin!

  ReplyDelete