mökkireissu

PhotobucketIMG_8952IMG_8868IMG_8910IMG_9054IMG_8984IMG_8898
 Toppi - Carlings, - Housut - ONLY, Vanssit - Ponke's 

Nyt on mökkeilyt sit mökkeilty :----D Nukuttuja tunteja viime yöltä nolla ja nyt armoton väsymys! Pitäis varmaan sinnitellä kaheksaan asti hereillä ja mennä sit nukkumaan pois tätä ryytynyttä oloa. En jaksa muuta ku istua ja tuijottaa silmät päässä seisoen.

Oli osittain tosi hauska ja kiva reissu ja esim. autotiellä makaaminen aamuyön pikkutunteina on harvinaisen kivaa! Mä en viiti kauheesti kuvia julkasta ees, koska kaikki varmaan tappais mut sen jälkeen :-D Tässä nyt kuitenki jotain.

Lähettiin tuolta pois ekalla dösällä, joka meni tasan seittemältä... Oltiin sit Sellossa joskus 7:30 ja siitä Pasilaa kohti junalla. Meiän oli tarkotus lähtee Ch:n kanssa heti kotiin yhtä matkaa, mut jäätiinki sit varmaan lähemmäs kolmeks tunniks juoruumaan :--D Ihan hyvä sinänsä, koska olis ollu ehkä pikkasen epäilyttävää tulla kotiin kaheksan jälkeen.

Mulla on tänään nimpparit ja postaan siihen ja yhteen ihan mahtavaan juttuun liittyen vielä illemmalla uudelleen! Oon kind of innoissani!!

9 comments:

 1. Anonymous4:23 pm

  hyvää nimpparia! :----) ja oi ku oot niin kaunis taas ja en kestä ku sun tyyli on ihan täydellisen ihana!! ja kivoja noi muutki kuvat, nauroin tolle ekalle giffille :----DD saanksmä kysyy, että mitä siinä juodaan...? :D

  ReplyDelete
 2. Anonymous4:45 pm

  tosi hauskoi kuvii ja noist kuvist hohtaa sellain meininki, ihanaa ja tosi hyvää nimpparia!

  ReplyDelete
 3. ANONYMOUS
  kiitus! :---) ja kiitos myös tyylin kehumisesta yms :-) ja joo mua nauratti ku ikuistin tota hetkeä... se on 80%:ta saarenmaata raakana... :---------D omnom ja silleen!

  ANONYMOUS
  kiva jos näist välittyy jotain meininkii sinne ruudun toiselleki puolelle, koska ns. parhaat kuvat jäi kuitenki julkasematta :-D ja kiitos!! :-)

  ReplyDelete
 4. heei ihan huippui kuvii! aloin vast lukee sun blogia ni kysyisin et minkäikäi oot? :) näist kuvist välittyy sikahyvä fiilis :-D

  ReplyDelete
 5. SARA
  hei kiitti!! :-) mä oon '95 eli 16 :-D

  ReplyDelete
 6. No huhhuh toi giffi .DDDD HYIII XDXDDXD perse .D

  ReplyDelete
 7. APA
  :-----------DDDD sust ei tullu delarii :--(

  ReplyDelete
 8. heei , jotenki tosi hauskoi nää sun kuvat :) sait musta kyllä nyt uuden lukijan !

  www.just--behappy.blogspot.com , käy kurkkaa ja jos tykkäsit nii liity ihmees lukijaks (;

  ReplyDelete
 9. SANDRA
  kiitos! :--) juu käyn kurkkaamassa kunhan ehdin.

  ReplyDelete