hyi ku on kuuma

IMG_7716IMG_7711

Mä oon nyt sitä mieltä, että toi helle vois mennä muualle tappaa ihmisiä! :-D Täällä on ihan liian kuuma mun makuun... Joojoo, tiiän, etten sais valittaa ku valitin talvella pakkasista, mutku liika on aina liikaa. Mulle sopis semmonen 23°C oikeen loistavasti.

En oo tänään paljoa muuta tehny ku kuvannu noita kuvapostauksen toiveita ja maannu lattialla viilentymässä :---D Ajastan teille maanantaiks sen kuvapostauksen ekan osan ku en pääse sillon sieltä Ruotsista postaamaan.

Nään tänään vielä Liinaa, kunhan toi sää tosta vähän viilentyis... Mutta palaillaan huomenna jonku "heihei"-postauksen parissa ennen ku suuntaan kohti naapurimaata :-)

7 comments:

 1. Anonymous5:40 pm

  jestas ku oot taas nättinä! <3

  ReplyDelete
 2. Anonymous6:20 pm

  Heii miten pystyy ajastaa ton blogitekstin? : )

  ReplyDelete
 3. ANONYMOUS
  no kiitos! :-)

  ANONYMOUS
  painat siitä blogitekstin alta sitä "julkaisuasetukset" ja sit valitset sieltä sen "ajoitettu" kohdan ja määrität ajankohdan, jollon haluut sen tulevan ulos. ja sit painat "julkase blogiteksti" vai mikä onkaa :-D

  ReplyDelete
 4. Anonymous10:46 pm

  oot ihan tajuttoman kaunis! siis oikeesti, apua! ja tykästyin tähän sun blogiis muutenki, joten täytyypä pistää tää kirjanmerkkeihin ja tulla useemminki käväsemään :) oot ihanan olonen <3

  ReplyDelete
 5. ANONYMOUS
  voi apua, kiiiiitos! ♥ ootpa ihana :-)

  ReplyDelete
 6. Oot niin nätti, sulla on ihanat silmät!

  ReplyDelete
 7. LARISSA
  voi kiitos! :--)

  ReplyDelete