TOP 9 BLOGIT

Noniin! Sain katottua tossa viimeinkin noi kaikki linkitetyt blogit läpi ja valinta ei tuottanu ees kovin suuria vaikeuksia :-) Siellä oli paljon kivoja näidenki lisäks, mutta nää erottu jotenki kaikkein selviten tuolta joukosta ja liityin näihin kaikkiin lukijaksi/olin jo valmiiksi lukija :-) Ja mä nyt pistin nää järjestykseen jopa, mut oikeestaan vaan noi ihan ykköset on oikeesti järjestyksessä :-D Ja kuvia klikkaamalla pääsee blogeihin.

9.
brushed
Kauhian suloisen Emman blogi! Hirmu hyvä tyylitaju, kivoja kuvia, selkeä ulkoasu ja toi suloisuus, joka piti heti ekana mainita :-D Toi lukijoiden määrä tuli mulle yllätyksenä! Kyllä näin hyvä blogi ansaitsee paljon enemmän lukijoita, joten klikkailkaapas itsenne taajuuksille, jos vaikka tykästyisitte!

8.
locking
Ihanan Emilian blogi on täynnä hienoja kuvia, kivoja asukokonaisuuksia ja sen sellasta :-) Tykkään tästä kyllä paljon! Ja niin ilmeisesti muutama muukin ku noita lukijamääriä kattelee :-D

7.
sweet disposition
Milla sai mussa järkyttävät alemmuuskompleksit aikaan! Ihanat hiukset, tosi kauniit kasvot ja hianon tyylin kombo ei vaan voi mennä pieleen :-D Tykästyin tähän blogiin kyllä ihan kamalasti!

6.
it's all worth reaching for
Iidan blogissa kiinnitin ihan ekana huomiota ihanaan ulkoasuun. Tosi selkee, mutta silti vähän tavallisesta valkosesta poikkeeva. Kuvat on myöskin ihania tässä blogissa, sitä ei voi kieltää! Ja Iida on kovin suloinen itsekin :-) Mutta erityismaininta tosiaan ihanasta ulkoasusta!

5.
is this my thing
Jossun blogissa yllättäen kuvat on se paras juttu! Ihanan isoja ja hienoja kuvia, me likes :-) Jossulla on myös tosi mieleenpainuvat kasvonpiirteet ja ihanat pitkät hiukset!

4.
tones of home
Ihanaihanaihana My! Tässä blogissa vaan toimii kaikki! Maailman kaunein bloggaaja, jolla on myös maailman rennoin ja kivoin tyyli :-) Kuvat on kivoja ja teksti on mukavan rentoo. Tykkään!! Ja hitto vie, liittykää nyt lukijoiks näin hyvään blogiin. Mua itkettää, miks kaikki huonot blogit saa paljon lukijoita ja näin mahtavat jää vaille huomiota :-(

3.
paulettes
Paulikin blogissa on ihan törkeen upeita kuvia!! Noissa kuvissa on aina oma fiiliksensä ja koskaan mikään kuva ei tunnu turhalta niinku monissa blogeissa. Rastat on myös kiwat (hihi ) ja tyyli kohillaan. Tykkään kauhiasti!

2.
one thing to be happy about
No Enyan ja Paulikin blogeissa on paljon samaa, ystävyksiä kun sattuvat olemaan. Mut nää vaan molemmat toimii ja ei kuitenkaa tunnu ollenkaan siltä et lukis kahta samanlaista blogii, molemmat tekee nimittäin omalla tavallaan! Enya on siis myöskin kauhian hyvä kuvaamaan, pukeutuu ihanasti ja on nätti ku mikä (ihanan persoonallisen näkönen!) :-) Tykkään myös ton bannerin paikasta ku se on ovelasti tuol sivussa. Ja Enya kirjottaaki viel niin pirun kivasti, et en voi olla tykkäämättä!

1.
cool and bored
Noni ja sit viel se kaikkein paras ja ihanin blogi!! Mun sydän hymyilee aina ku klikkaan itteni Peetan blogiin. Tässä oikeesti toimii kaikki niin hyvin! Peeta on ihanan tuntunen tyyppi, kaunis ku mikä, omaa maailman parhaimman tyylin, joka on kaikkee muutaku tylsä ja sit koko blogi on täynnä niiiiiiiin kivoja kuvia! Teksti on kans tosi kivaa ja jaksan aina lukee kaikki postaukset vaikka tekstii ois enemmänkin :-) Joskus semmonen nimittäin puuduttaa, jos ei oo hyvä kirjottaja kirjottanu. Mutta siis joo, tää on ihana blogi!

23 comments:

 1. oi vitsit! kiitos sinulle marska :-)

  ReplyDelete
 2. IIDA
  hei eipä kestä! sulla on ihana blogi :-)

  ReplyDelete
 3. hyvii blogei oot valinnu! kaikki voisin alkaa seurailemaan, paitsi että seuraan jo suurimpaa osaa noista :)

  ReplyDelete
 4. MARI
  oli yllättävän hyviä tosiaan tuol linkattujen joukossa! :-) toivottavasti löyty jotain uutta luettavaa kuiteski :---)

  ReplyDelete
 5. voi ei oot ihana :----))

  ReplyDelete
 6. EMMA
  itse olet! :-)

  ReplyDelete
 7. kiitän kunniasta =) ja kehuista! Kauhesti kehuja kirjottelit, apuva.

  ReplyDelete
 8. PEETA
  eipä kestä, oot kunnian ansainnu! :-)

  ReplyDelete
 9. Hihiii kiitti, oon ihan otettu! Oot ihana! Voin jo vähän lupailla että kuvapuoleen on tulossa parannusta lähiaikoina =))

  ReplyDelete
 10. iiiiiiiiso kiitos jee :-)

  ReplyDelete
 11. MY
  hihi eipä kestä! :---) oot ilmeisesti saamassa siis kamsun takasin, jee! :-)

  ENYA
  ei kestä kiitellä! :-)

  ReplyDelete
 12. herranjestas, kiitos paljon! oon täysin otettu :)

  ReplyDelete
 13. MILLA
  eipä kestä! :-)

  ReplyDelete
 14. voi kiitos! ihana yllätys oli löytää ittensä tuolta! :-)

  ReplyDelete
 15. EMILIA
  hihi, eipä kestä :---)

  ReplyDelete
 16. PAULIKKI
  :---) ♥

  ReplyDelete
 17. oi vitsit kiitos paljon! :-))

  ReplyDelete
 18. JJOSSUU
  eipä kestä! :-)

  ReplyDelete
 19. Anonymous3:55 pm

  voi miten kivoja blogeja noi kaikki!

  ReplyDelete
 20. ANONYYMI
  jeezz, meixi tykkäili kyl kans! :---)

  ReplyDelete