oi rakas bittiavaruus, i ♥ you

IMG_6106

Mä tässä elättelen toivoa, että eilinen postaus palais takas jostain bittiavaruudesta, jonne Bloggerin käyttökatkos sen heitti. Ja ne kommentit vois kans palata... Hitto miten ärsyttävää! Tälleen lukee tuol yhessä paikassa, mihin päivittyy tähän sivustoon liittyviä juttuja: "We’ve started restoring the posts that were temporarily removed and expect Blogger to be back to normal soon."
Että mä elän toivossa.

Tänään on ollu ihan hyvä päivä. Sain kauheesti kehuja musaopistolla ja nyt kattelen The Hangoveria miljoonatta kertaa :-D Rentsii! Kelasin lähtee huomen Valtteriin, mut en salee jaksa aamulla herätä ni taidan mennä sunnuntaina. Ehkä.


Yeah Yeah Yeahs - Rich

EDIT: Postaus on palannu, mut kommentit on mitä ilmeisimmin lennelly pois :-( Höh! No mut olin lukenu ne kaikki ja ootte kaikki niin ihania
EDIT: Kommentitki on tullu takas, jee!

5 comments:

 1. Kovasti rupes täälläkin harmittamaan, kun kaks eilistä postausta oli kommentteineen kadonneet teille tietämättömille. Noh, ehkäpä ne vielä jostain ilmestyvät... :/

  ReplyDelete
 2. Mä toivon myös että toi yks postaus tulis takasin ja mielellään pian. Toivotaa parasta D--: On kyllä perjantai 13, tää varmaan johtuukin sit siitä >:-D No ei, kyllä tää jo eilenki kenkkuili.

  Hihii, oot kaunis! :--)

  ReplyDelete
 3. NOORA
  no täytyy tosiaan toivoa! ärsyttävää tämmönen :-(

  ANNA
  toivotaan juu! D: hahah, totta! ehkä tää johtuu siitä :-D
  kiitos! :---)

  ReplyDelete
 4. Multa ei kadonnut mitään, onneksi... :/ Valtteriin muuten vaan vai kattoo jotain tiettyä tyyppiä? :P

  ReplyDelete
 5. ROSA
  siis eilen tietyllä aikavälillä tehdyt postaukset ja kommentit on kadonnu, ei muut. ja ihan muuten vaan :-)

  ReplyDelete