UUTTA TUCCAA!

kollaassen

No hui! Nyt on raitaa päässä vaikka millä mitalla :-D Aluks oli tarkotus heittää vaan värinpoistoa värinpoiston perään nää hiukset täyteen, mut kampaaja päätti olla hiusystävällinen ja raidottaa nää. En valita, koska kyllä nää vaaleni urakalla näinki ja latvatkaan ei kuollu kokonaan! Se ei ees alkanu pahemmin lyhentää näitä, kun näki mun tuskaisan ilmeen ku ehotti pientä lyhentelyä. Lähti ehkä kaks milliä pituutta siis pois, joten me has happee!

Onhan näissä nyt siis toki tummaa raitaa seassa ja latvat jäi semi oranssihtaviks, mutta varmasti tuli paremmat ku olis värinpoistoilla ja muilla tullu :-) Nyt en saa kuulemma kolmeen viikkoon koskee näihin mitenkään ja sen jälkeen voin alkaa ite vaalentaa etenki noita latvoja, mutta tyveä en, koska siitä tulee muuten ihan vitivalkonen, enkä mä haluu sellasta.

Että joo, oon tyytyväinen ku tää projekti sai näinki onnistuneen alun ja täst on hyvä jatkaa sit omin voimin! 120€ humahti sinne, mut mamma betalar

Ei muuten menny teoriakoe eilen ihan putkeen :-D Kahesta kakspuolisesta paperista toinen kokonaan läpi ja toinen kokonaan uusintaan.... No hups. Oli kyllä arvattavissa! Tai oikeestaan mä ennustin, että en pääse ees ekasta paperista läpi, mut hyvinhän se sit sujukin. Ens viikolla on kai ekojen osa-alueiden uusinnat ja sit joudun varmaan vielä sitä seuraavalla viikolla uusimaan jotain. Kattoo nyt... Mut läpi on päästävä ni sit on koko urakka takana!

Joo mut ei mulla muuta varmaan. Eiku ainiin! Sain kympin ruotsin kokeesta :-D Ja silleen. Nyt meen syömään jotain ja nautin siitä, et saan olla vielä hetkisen yksin kotona. Vois vaikka pistää jotain hömppäkomediaa pyörimään fin-tv:stä, koska en jaksa mitään koulujuttukaan tehä, kun huomenna ei ees oo matikkaa (ainoo aine, jonka läksyt jaksan tehä/teen, koska oon ihan innoissani ku on helppoja juttuja kerranki ja pääsen loistaa mun taidoilla :-D).

Mut mitäs tykkäilette hiuksista? :-) Muistakaa se, et ne oli lähempänä mustaa ku ruskeeta ennen tota raidotusta ni eiks vaikuta ihan lupaavalta? Ja noissa kuvissa ei muuten ees näy se ihan täysin oikee sävy, ku muokkailin noita pikkasen. Mut todellisuus on hyvin lähellä tota!

18 comments:

 1. hiukset on ihanat ! :--) ja kannatan tota hiusystävällisempää keinoa, mulla nää on iha kuolleet ku tehtii kaks värinpoistoa et saatii musta pois :--D

  ReplyDelete
 2. hoo kivat hiukset! ihanaa et joku jaksaa olla noin ahkera koulussa! :D

  ReplyDelete
 3. SIILIRITARI
  voi kiitos! :-) ja joo voin uskoa! mä tein kanssa kesällä kaks värinpoistoa kotona mustiin hiuksiin ja meni kyllä hirveen näkösiks :-(

  AMI
  kiitsa! :-) ja vähän pakko olla ku stressaan lukioiden kanssa :-D

  ReplyDelete
 4. Uijui, nätyskät hiusset on ♥ .)

  ReplyDelete
 5. APA
  whii kiitozz elis ♥

  ReplyDelete
 6. Tosi jeesin värinen tukka=)!! Ite kans miettiny vaalempaa värii hiuksiin nyt kevään mittaan..hmm

  ReplyDelete
 7. Vau, noi hiukset on tosi kivat!

  ReplyDelete
 8. HENNOAA
  kiitti! :-) suosittelen, vaaleet hiukset on kesällä kivat!

  MILJA
  paljon kiitoksii! :-)

  ReplyDelete
 9. Tositosi kivat hiukset!!! (:

  ReplyDelete
 10. Anonymous10:08 pm

  oi, ihanat hiukset! :) mäkin otan vaaleaa raitaa tässä kevään lähestyessä, tosin vasta toukokuussa, äh en malta odottaa D: mut kannatan todellakin tuota raidoittamalla vaalentamista, värinpoistolla saattaa tulla ihan kamalan väriset + hiukset mennä kamalaan kuntoon :----D kärsivällisyys palkitaan!

  ReplyDelete
 11. AMELIE
  voi kiitti! :-)

  ANONYYMI
  kiitos! tottahan toi on :-) ja yllättävän vaaleet saa raidottamallaki!

  ReplyDelete
 12. kivan näköstä tukkaa jeee! :)

  ReplyDelete
 13. tosi kiva toi uus tucca! sopiiii =)

  ReplyDelete
 14. LAURA
  jeejee kiitozz! :-)

  MERI
  hihi kiitsa! :-)

  ReplyDelete
 15. Anonymous11:35 pm

  voi miten ihanat hiukset! <3

  ReplyDelete
 16. ANONYYMI
  kiitos! :-)

  ReplyDelete
 17. ooo huisin kivat hiukset :---)

  ReplyDelete
 18. EMILIA
  kiitti! :-)

  ReplyDelete