Sick... again!

Hyi hirvitys mikä päivä! Aamulla heräsin kurkku muurautuneena umpeen ja muutenkin olo oli mitä järkyttävin. Mittasin siinä sitten vielä varmuudeksi kuumeen ja sitäkin löyty sellaset vähän päälle 37°C, joten päätin suosiolla jäädä kotiin, enkä mennä kouluun raakkumaan. Ois ollu neljän päivä, että jäin taas kivasti jälkeen just ku olin saanu ne ennen hiihtolomaa kerääntyneet rästit otettua kiinni. Kiva.

No ei siinä mitään. Tuli nukuttua pitkään ja rentoiltua johonki neljään asti, jollon mun piti lähtee vaihteeks musaopistolle treenaamaan. Siinähän se ilta sitten kulu varttii vaille viidestä puol ysiin asti ihan parhaiden ihmisten kanssa treenatessa. Markus ärsytti mua välillä tahalleen ja oli pinna vähän kireellä ton kipeilyn takia, mut muuten meni ihan kivasti :-D Oon ihan rakastunu irkkumusaan.

Oli muuten tosi jees raakkuu tällä järkyttävän kipeellä kurkulla taustoja Onnin laulubiiseihin :-D Oli kyllä kaunista... Tosin me oltiin kaikki vähän kipeinä ni oli muutenki kauheen kuulosta. Onneks käytettiin suurin osa ajasta kuitenki instru-biisien treenaamiseen ni en joutunu kauheen montaa tuntia raakkumaan...

Nyt voisin katella pari jaksoo TVD:tä (joo'o, koukussa ollaan... Damn :-D), kun en mee huomennakaan kouluun eikä huvita nukkuu vaik se varmasti fiksuinta täs tilas oliski.


Isken tähän nyt jotain vähän vanhempia kuvia ku ei tänään tullu koskettuu tohon kameraan.

IMG_0778-1IMG_2159IMG_3449IMG_3780IMG_3846

4 comments:

 1. Anonymous3:12 pm

  vähänkö kivasti muokattui kuvii! :)) millä oot muokannu nää?

  ReplyDelete
 2. ANONYYMI
  kiitti :-) aluks photofiltrellä ja sit kyllästyin ja iskin vaan picnikillä jotku efektit tohon päälle :-D oon alkanu käyttää sitä liikaa ku se on niin iisibiisi!

  ReplyDelete
 3. Anonymous7:07 pm

  ootko ite tos vikas kuvas ;o

  ReplyDelete
 4. ANONYYMI
  en, se on ch :-)

  ReplyDelete