New York, concrete jungle where dreams are made of


Jay-Z ft. Alicia Keys - Empire State of Mind

Eilisilta oli kyllä yhtä helvettiä. Sain sitten niinkin mukavia uutisia, kuin että Anna ei pysty lähtemään mun kanssa Nyciin. Syynä lentopelko, joka on pahentunut tässä viime viikkoina paniikkikohtauksiksi, joita ei pysty mitenkään hallitsemaan. Niin pitkät lennot ei siis tule kysymykseenkään.

Matkahan ei peruunnu, mutta seura ja ajankohta vaihtuu molemmat. Äiti lähtee nyt sitten mun kanssa sinne ja matkustusajankohtana toimii syysloma. Itkettää vieläkin, koska olisi ollut niin maceeta viettää viikko Annan kanssa Nycissä. Mutta tärkeintä on tietysti sen terveys.

Skippasin tänään teorian ja nyt pitäisi lukea saksan verbikokeeseen. Taidan mennä ennen yheksää nukkumaan, koska olo on mitä huonoin. Voi kun saisin nukkua huomenna vaan koko päivän...

IMG_2458

10 comments:

 1. Anonymous7:58 pm

  eeih, vähänkö kurja juttu :(( koita olla ajattelematta koko juttua nyt jonkun aikaa, niin kyllä se siitä varmaan helpottaa. yritä vaikka miettiä, että onneks koko matka ei sentään peruuntunu. mutta ymmärrän tietty, että harmittaa!
  voimia ihana <3

  ReplyDelete
 2. Voi eii :----(( kui paska homma :--( Onks se Anna joku sun kaveri vai? Muthei, pääset kumminkin nyciin, moni voi vaan haaveilla sellasesta :)

  ReplyDelete
 3. Anonymous8:55 pm

  millon sun piti alunperin sinne lähteä? (:

  ReplyDelete
 4. ANONYYMI
  kiitos, ihana! ♥ piristit iltaa :-)

  MILJA
  anna on mun 30-vuotias täti, joka on vähän ku kaveri kun on niin nuori ja tosi läheinen mulle :-) ja totta, kyllähän se tietysti lohduttaa paljon, koska ihana sinne on jokatapauksessa päästä! kiitti sullekin! ♥

  ANONYYMI
  tarkotuksena oli lähteä kesäkuun aikana, koska heinäkuun oon kokonaan töissä :-)

  ReplyDelete
 5. Voih, tosi harmi homma. Mutta kuten joku tossa sanokin, niin ainakin joka tapauksessa pääset sinne! Eikö Annalla ole lääkitystä noihin paniikkikohtauksiin? :o

  ReplyDelete
 6. ELLI
  kiitokset sullekin :-) ja se kyllä lohduttaa!
  se sai vasta tossa parin viikon sisällä noi ekat, niin nyt se menee jollekin psykiatrille/lääkärille puhumaan asiasta ja tiedossa ehkä jotain terapiaa. mutta mitään matkan ajaksi otettavia lääkkeitä ei nyt kuitenkaan ole kun ne ei hänelle sovi, joten se on poissuljettu ajatus, että anna vois matkustaa lääkityksen alaisena.

  ReplyDelete
 7. Voi että! Tosi kurja juttu! Itse oon ainakin hämmästellyt, että kuinka moni loppujen lopuksi kärsiikään aika pahastakin lentopelosta..
  Mutta pääasiahan on, että pääset lähtemään. Oon vähän kade ;)

  ReplyDelete
 8. MAIJA
  no samaa oon mäkin ihmetelly! itehän en lentämistä pelkää, mutta en siitä kuitenkaan pidä. mutta tuntuu jotenkin oudolta, että joku voi pelätä sitä noinkin paljon.
  ja se on tietysti pääasia! :-) hähää, uskon ;-D

  ReplyDelete
 9. LE GARÇON AVEC LES LUNETTES
  thank you :-)

  ReplyDelete