HUOMIO KAIKKI!

Tumblr_lg3kottccc1qa06p2o1_500_large


Nyt on pakko sanoa, että kiitos kaikille! :-) Piristitte tätä iltaa aika radikaalisti, vaikka mua hirvittääkin se, että mun pitäis nyt sitten väsätä jotain videoo ilmeisesti teille. Huhhuh, häpeen jo nyt itteeni :-D Mutta pointtina tässä oli nyt lähinnä se, että MITÄ TE HALUUTTE NÄHDÄ? Kaikki ideat pääse harkintaan (paitsi jotku "näytä tissit" :----D) ja toteutan sit ainakin yhen niistä tai sit jonkun, jonka ite keksin. Nyt teillä on siis hyvä mahollisuus päättää, mitä te haluutte nähdä :-D Joten pistäkää kommenttiboksi tai Formspring laulamaan!

Mulla ois myös sellanen kysymys, että kiinnostaisko teitä joku pienimuotonen arvonta? Palkintona ois varmasti ainaki mun taiteilema kangaskassi ja joku muu pieni juttu :-) Kertokaas mielipiteenne siis tästäkin asiasta!

Ps. Vaikka joku lukija tässä hötäkässä katoiskin, niin sovitaan, ettei se vaikuta asiaan :-D Kun nyt kerran tuli Bloggerin kautta se 50 täyteen niin teen mitä lupailin.

8 comments:

 1. Anonymous9:21 pm

  laita videoo sun viulun soitost ja laulust ois tosi kiva nähä :)

  ReplyDelete
 2. Anonymous9:26 pm

  olis kiva kuulla sun laulua! :) vaikka ymmärrän kyllä että se olis ehkä vaikeeta mut ainakin ois jotain videoo kiva nähä! =)

  ReplyDelete
 3. ANONYYMI
  joku (sinä kenties?) tätä jo pyytelikin formissa :-D mutta joo, täytyy vähän miettii... :---D

  ReplyDelete
 4. ANONYYMI
  eiii miks te kaikki nyt haluutte sitä just kuulla... :-DD mutta joo, se olis tosiaan vaikeeta! täytyy miettiä...

  ReplyDelete
 5. KIINNOSTAA arvonta haluun kangaskassin! :---) ja lauluvideo jooo!

  ReplyDelete
 6. MILJA
  okiez, täytyypä sit varmaan marssii ostamaan kassi ja saada jostain joku supermacee inspiraatio :-D ja eieiiei mistä te nyt ton lauluvideon keksitte... :--D murrur! no, ehkä mä sit teen sen...... ei ollu lupaus!

  ReplyDelete
 7. Anonymous12:57 pm

  TODELLAKIN arvonta! Mä tarttenkin uuden kangaskassin : D Ja laula ihmeessä olis tisi ihunaa kuulla <3

  ReplyDelete
 8. ANONYYMI
  noniin, täytyy vaikka huomenna käydä hakemassa niitä kasseja sitten :-D ja huhhuh... kai se sitten pitäs lallatella jotain teille :-D kattelen sitäkin asiaa enemmän huomenna, kun tänään en yksinkertasesti ehdi!

  ReplyDelete