And what else is there?


Röyksopp - What Else Is There?

Olo alkaa pikkuhiljaa vähän parantua, mutta kuumetta löytyy vielä ja kurkkuun sattuu. Tänään on kuitenkin Markuksen Wanhat, joten Sibikselle pitäis suunnata kaheksaks. Ehkä mä jotenkin selviin, kun mennään taksilla ovelta ovelle, etten vahingossakaan joutuis olemaan ulkona hetkeäkään.

Otan kameran sinne mukaan ja koitan nyt sitten räpsästä Markuksesta kuvia, kun joku anonyymi sellasta pyyteli :-D Ette nyt ihan sen ominta tyyliä sitten kuitenkaan nää, koska sillä on frakki, mutta kuitenkin. Kesällä meen kuvaamaan Markuksen ja sen kavereiden skeittileffan kuvauksiin, niin sitten näätte sen omimmassa elementissään :-D

Huomisesta tulee ihan kauhee tappopäivä, kun pitää olla aikasesta aamusta iltaan asti koululla soittamassa tai kuluttamassa aikaa... No, sitten mulla on kaks päivää lomaa, jonka jälkeen odottaakin ihana viikko töitä tehdessä. Olisin ollu niin loman tarpeessa, mutta omapahan on ongelmani, kun menin lupautumaan sinne postiin taas.

Mutta nyt alan valmistautua henkisesti siihen, että mun pitäis lähteä parin tunnin sisällä pois kotoa. Yhyh, ei nyt yhtään houkuttelis!

IMG_2973IMG_2977IMG_2976

6 comments:

 1. Anonymous5:50 pm

  muistakin ottaa siitä kuvia!! :))
  ps. vähänkö oot kaunis noissa kuvissa ♥

  ReplyDelete
 2. ANONYYMI
  muistan muistan :-D ja kiitsa ♥

  ReplyDelete
 3. Anonymous3:04 pm

  onks sun hiukset märät vai vaa nii huonoskunnos värjäyksen takii ;O

  ReplyDelete
 4. ANONYYMI
  on märät.

  ReplyDelete
 5. Anonymous8:36 pm

  ollaanpas sitä taas niin söpönä. ♥

  ReplyDelete
 6. MEI
  kiitsa beibe ♥

  ReplyDelete