Luulin katoavani, mutta pääsin kuitenkin takaisin


Ultra Bra - Minä suojelen sinua kaikelta

No kylläpä on taas omituista tää elämä. Kuuntelen Ultra Brata ihan fiiliksissä ja äsken lauloin täyttä kurkkua kaikkia biisejä, joita lauloin sillon joskus kun vielä sitäkin oikeesti harrastin. Nostalgian määrä on valtava... Vielä kun jaksaisin soittaa yhtä ahkerasti noi viulujutut läpi, niin voisin olla tyytyväinen.

Tänään olis tarkotus alottaa äikän tehtävän tekeminen, jossa tuhraantuukin sitten taas mut tuntien turhankin paljon aikaa. Tää perfektionismiin taipuvaisuus ei oikeen miellytä silloin, kun väsyttää ja tekisi mieli vaan pistää kaikki läskiksi. Mutta ehkä kuitenkin parempi näin...

Nukuin tosiaan viime yönä tunnin, kun jumituin koneelle lataamaan musaa ja lukemaan blogeja. Tajusin sitten yhtäkkiä kellon olevan kolme, jolloin taisin iskeä koneen vihdoin kiinni. Pyörin siinä sitten vielä kaksi tuntia ympyrää sängyssä. Viimeisen kerran katoin kelloa vähän vaille viis. Että joo, hyvin menee.

Musta tuntuu kovasti, että kaikki meidän luokan tytöt tarvitsisi jotain stressinpurkulomaa :-D Ollaan aika mielenkiintosta porukkaa, kun joka päivä joku itkee ja seuraavassa hetkessä onkin sitten meneillään joku hysteerinen naurukohtaus. Huhhuh, tuollahan tulee hulluksi!

Mun pitäis varmaan lukea tässä jo tänään vähän saksan verbikokeeseen. Viime kokeesta tulikin vaan 10- ja se miinus siellä perässä jäi harmittamaan kyllä... :-D Hitto, tulkaa repimään tää perfektionismi irti musta! Kuolen vielä joku päivä tähän...

Niin ja muuten! Huomenna aukee taas mun kuvatila Flickrissä. Aloinkin jo kyllästyä Photobuckettiin. Mutta nyt mä meen tekemään jotain hyödyllistä. Tänään olis myöskin tarkotus mennä hirmu aikasin nukkumaan univelkoja pois.

IMG_2446IMG_1699IMG_2425IMG_2407IMG_2429<IMG_2400IMG_2444

2 comments:

  1. Anonymous6:53 pm

    wow :-O meneepä sulla koulu hyvin! keep going, ihana tyttö! ♥ olis hirmusen hienoa tuntea sut, kun olet niin fiksun ja ihanan tuntuinen :)

    ReplyDelete
  2. ANONYYMI
    et toki aiheuttanut kestohymyä mun väsyneelle nassulle :-D kiitos ihanista sanoista! ♥ ja kyllä muhun saa tutustua jos siltä tuntuu. uudet tutut on lähes poikkeuksetta kuitenkin aina ihan muksuja! :-)

    ReplyDelete