Headache

Mä lupaan, etten tuu kestämään muutamaa vaille sataa päivää koulussa. Oli vähän toivoton olo eilen, niin piti sitten tommosiakin laskelmia tehdä kalenterin kanssa... Mulla on nyt jo samanlainen olo, kun lomalle lähettäessä. Eli siis itken itteni illalla uneen ja päivät menee jossain ihme positiivisuuden tavottelussa ja itelleen ja muille valehdellessa. Päätäkin särkee niin paljon, että aivot posahtaa kohta pihalle. Ja kyllä, tykkään rypeä itsesäälissä, mutta no can do.

Mulla on myöskin hirvee paniikki yhteishausta ja Sibiksen pääsykokeista, taas vaihteeks. On vaan liian musertavaa, että yhteishakuunkin on enää vähän päälle kuukausi. Ihan oikeesti, mihin helvettiin tää aika on kadonnu?!

Mun pitäis varmaan koittaa saada unta kuulaan, mutta luultavasti löydän itteni muutaman tunnin päästä itkemästä itteäni uneen. Huhhuh... Sori tää hirvee masistelu, mutta musta ei nyt irtoo enää yhtään enempää sitä valehtelua, mitä oon koko päivän koittanu parhaani mukaan pitää yllä.

Niin ja nää kuvat on jotain maailman säälittävintä, mutta tänään en vaan jaksanu ees harkita kameran käteen ottamista. Jotain tässä parin viikon sisällä räpsästyjä siis.

IMG_1089IMG_1049IMG_1086IMG_1082

8 comments:

 1. Anonymous6:24 pm

  Tosi hieno kuvasarja! Ja noin se on aina mennyt... joka vuosi uudet ysiluokkalaiset panikoivat lähestyvää yhteishakua, toivottavasti se vähän lohduttaa. Tsemppiä!

  ReplyDelete
 2. ANONYYMI
  voi kiitos paljon! :)

  ReplyDelete
 3. Anonymous8:17 pm

  mihin lukioon/lukioihin aiot hakea? ja hei jaksamisii sulle! vaikutat tosi symppikseltä ja ihanalta + oot niin kauniski vielä <3 välillä oikeesti toivon, että olisin joku bloggari; esim. sä oisit ihana vaihtoehto :) vaikutat täydelliseltä!

  ReplyDelete
 4. ANONYYMI
  pistän sibiksen ykköseks, se on varmaa. mutta pari muutakin lukioo pitäis vielä keksiä, eikä oo oikeen mitään havaintoo, et mitä ne vois olla...
  ja hei kiitti ihan miljoonasti! ja hei, ei tosiaan kannata toivoo olevansa minä :--D tää on helevetin rankkaa aina toisinaan! en tosiaan oo täydellinen =D mutta thanks anyway, oot ihnu ♥

  ReplyDelete
 5. Hei, miten oot saanu ton kyselyjutun tohos sivun reunaan? :)

  ReplyDelete
 6. ROSA
  tarkotatko tota formspringin laatikkoa? sieltä formspringistä vaan meet kohtaan "settings" ja sieltä "widgets" ja sieltä kopioit sen koodin ja liität sen uuteen gadgettiin. en tän selkeemmin osaa enkä jaksa selittää :---D

  ReplyDelete
 7. Anonymous9:32 pm

  mullakin jatkuva stressi yhteishausta ja pääsykokeista, tsemppiä kokeeseen :----D tää on mun lempiblogi tällä hetkellä, oot ihana :)

  ReplyDelete
 8. ANONYYMI
  tsemppiä sulle stressin taltutukseen! saat kaiken sympatian multa, tää on nimittäin kauheeta :-D
  ja voi ei, kiitti ihan hirveesti! ite oot ihana. u really made me happy ♥

  ReplyDelete