BROWN

Päätin järjestää eilen vähän jännitystä elämääni ja hankin hiusvärit ruskeisiin hiuksiin. Miten mä saatoin edes kuvitella, että pystyisin oottaa jotain kampaajakäyntiä? Mä oon liian malttamaton sellaseen =D

Tunkasin sitten jonku kevytvärinpoiston päähän ja lopputuloksena siitä oli tyvestä ihan blondit ja muuten pinkkiin taittavat hiukset. Naureskelin siinä itekseni, että mitähän tästäki nyt tulee. Heitin sitten ruskeen värin siihen päähän ja pelkäsin pahinta. Mut ihan hyvin tässä kuitenkin kävi!

Mulla on nyt punaruskeet hiukset, jotka päivän-/lampun valossa näyttää melkeen punasilta ja pimeessä ruskeilta. Värjään varmaan vielä ennen joulua näitä uudelleen, niin jospa sillon poistuis vähän lisää tota punasta väriä päästä. Täytyy varmaan ottaa joku tosi paljon vihreeseen taittava sävy...

DSC00659DSC00662

Ei noista kuvista nyt ihan sitä oikeeta väriä taida nähdä, mutta sinne päin kuitenki! Tajusin pikkusen liian myöhään, että kolmelta on jo pimeetä. Viittä vaille kolme räpsäsin sitten 500 kuvaa ja vähän on pimeitä. Piti vaalentaa aika urakalla.

Tänään en oo mitään hirveen ihmeellistä muuten puuhaillu. Siivosin taas ja sellasta. Hirmu tylsää on, mutten ton sään takia jaksa mihinkään lähteä. Voisin vaikka katella jonkun leffan nyt.

Niin ja uus banneri tulee heti, kun oon saanu tarpeeks paljon kivoja kuvia itestäni otettua! Voi siis mennä hetki... Mutta sanokaas vielä, mitä mieltä ootte? :)

13 comments:

 1. Mun mielest noi hiukset näittää noist kuvist vähä lilahtavilta :D En tiiä sit vääristääks mun näyttö tai jtn, mut ei toi kyl kummiskaa paha oo ;)
  Vaihtelu aina virkistää!

  ReplyDelete
 2. Jasu: Niinhän nuo näyttääkin! Mutta ei ne oikeesti oo :----D Kuvat aina vääristää ja ku otin noi vielä ikkunan edessä sellasessa sinertävässä valossa ni seki vaikuttaa varmaan :) Kiitos!

  ReplyDelete
 3. Anonymous5:43 pm

  Aivan ihanat!!! Sopii sulle siis aivan loistavasti:D Todella kauniit ja tekee susta ihanan näkösen:)

  ReplyDelete
 4. Anonymous5:49 pm

  etkö sä aiokkaan värjätä pinkiksi noita hiuksias? :o

  ReplyDelete
 5. Anonyymi 1: Kiitos hirmusesti :----) ♥

  Anonyymi 2: En aio.

  ReplyDelete
 6. Anonymous8:16 pm

  likelikelike<3

  ReplyDelete
 7. Anonyymi: Kiitti! ♥

  ReplyDelete
 8. VOI EI!!! VOI EI!!! Siis on kauniit hiukset juu, mutta EI EI EI EI EI!!! Jumaloin noita punasia! MURRRRRR

  ReplyDelete
 9. Rita: Hahah :-------D Mielipiteensä kullakin.

  ReplyDelete
 10. Anonymous10:47 pm

  ihanat !(-----:

  ReplyDelete
 11. Anonyymi: Voi kiitos! :-----)

  ReplyDelete
 12. Anonymous12:56 pm

  Kyl voi jolleki ruskeet hiukset sopii noin hyvin=) Ihnut<3

  ReplyDelete
 13. Anonyymi: No aw, kiitti! ♥

  ReplyDelete