Kuollutta aamukoomausta


Aamukahvia keltasesta Niiskuneitikupista Mulla on kuollut olo ja tästä päivästä on tulossa huonoin ikinä. 8-16 koulua, 18--> joku Schumann-konsertti opistolla, jota mun pitää mennä kuuntelemaan ja 20-20:45 viulutunti. Ja eka tunti on tänään liikan kaksoistunti. Väsyttää jo nyt.

Eilen oli pitkästä aikaa tosi ihana päivä! Menin koulusta suoraan Graniin näkemään Jennaa. Oli ihanaa puhua pitkästä aikaa hirmusesti kaikkea. Oli ikävä

Nyt mun täytyy jatkaa epätoivosia meikkausyrityksiä. Oon nukkunu varmaan taas jotain kolme tuntia ja sen kyllä huomaa! Ja tänään pitäisi vielä jossain välissä sisäistää huomisen saksan kokeen asiat, enkä ossoo mittään. Eih...

3 comments:

 1. hei tota mietin vaa et voisit laittaa kuvaa enemmän sun vaatteista nii näkis enemmä miten sä pukeudut :) muuten kiva blogi, ja nätti tyttö !

  ReplyDelete
 2. Hei MARSKA! Ja onnea! Voitit blogissani lohdutuspalkinnon BB-aiheisessa kisassa :) Klikkailethan blogiini lisäohjeita varten :)

  ReplyDelete
 3. iida: Laittaisin kyllä tosi mielellään, mutta en omista "hovikuvaajaa" enkä kamerajalustaa... kovin on siis hankalaa ! Mutta lupaan yrittää jatkossa enemmän... :---) Jos vaikka kerran viikossa sais jotain asukuvaa tänne... Mutta kiitos :)

  Noora: Hihii, kiva :)

  ReplyDelete