SICK

Ei oo kyllä kovin montaa kertaa ollut näin kamala olo, ku nyt on. Kipeenähän siis tässä olen.

Eilen oli eka tet-päivä päiväkodissa. Aamulla totesin mun kurkun olevan jumalattoman kipeä, mutta lähin silti töihin. Meni ihan hyvin, mutta ne lapset oli kyllä aika ärsyttäviä. Tai ku en oo mitenkään hirmu lapsirakas, ellei kyseessä oo joku tuttu lapsi, joka on tosi ihana persoona.

Töiden jälkeen käväisin kotona ja olo oli vieläkin huonompi. Olin kuitenkin sopinut meneväni Sandran kanssa leffaan ja en ollu nähny sitä aikoihin, joten lähdin kaikesta huolimatta. Olo paheni pikku hiljaa ja leffassa sain viiden sekunnin välein vilunväreitä. Käytiin siis kattomassa Prinsessa. Se oli ihan hyvä, mutta kesti vähän liian kauan. Tai enemmänkin loppu oli liian pitkä ja tylsä.

Leffan jälkeen lähdin sitten bussilla kotiin ja tärisin koko matkan. Kun vihdoin pääsin kotiin, lysähdin lattialle, enkä suostunu riisumaan takkia pois. Äiti vähän säikähti... Mittasin sitten kuumeen ja hupsista, sehän oliki 38,94. Ei siis mikään ihme, että oli huono olo. Nieleminenkin tuotti suuria vaikeuksia kipeän kurkun takia.

Pistin hirveästi vaatetta päälle ja haalin monta peittoa mun sänkyyn ja kävin nukkumaan. Aamulla äiti tuli herättämään, ku se lähti Prahaan. Sillon kuumetta oli 37,86. Kävin takasin nukkumaan ja heräsin kahelta. Anna on tulossa viiden jälkeen tänne asumaan perjantaihin asti, kun äiti on siellä Prahassa. Markuskin tulee vasta illalla ja ärsyttää olla yksin. Yleensä tykkään olla yksin, mut sillon ku on näin kipee, se ei ole kivaa.

Ärsyttää myös se, että multa jää nyt automaattisesti ainakin tää ja huominen päivä välistä tota tet-jaksoa.

Nyt taidan kattoa vaikka jonkun leffan, jos mun aivot pystyis sisäistämään jotain.

No comments:

Post a Comment