Sarja aurinkoisia päiviä, joina hän tietää saavansa kaiken

Kävin tänään vähän pyörimässä ympyrää keskustassa. Nyt vähän harmittaa... Mun hiusväri oli loppu joka paikasta, joten pitää odotella vähintään muutama päivä, että saan sitä. En löytänyt yhtä ihanaa harmaata pooloneuletta H&M:stä ja totesin sovituskopissa, etten halunnut "korvaavia" neuleita sen tilalle. Päädyin siis ostamaan sieltä vain topin. Sitten suuntasin Weekdayhin, koska halusin parantaa mielialaani. Kaupan perältä tarttui mukaan sitten Cheap Mondayn kangaskassi, josta oon haaveillut kauan. Tää on suurta rakkautta! Mulla ei varmaan ihan hetkeen nää muita kasseja kädessä :---D Paitsi huomenna pitää laittaa joku laukku, kun meen Cissen ja Ch:n konfikseen ja sieltä Cissen juhliin.

DSC08669

Cheap Mondayn kangaskassi från Weekday 5€ ()
Toppi från H&M 7,95€

Kun pääsin kotiin, ryntäsin suoraan koneelle ja H&M:n sivuille. Tulipahan sitten tilattua se harmaa pooloneule. Se on vaan pakko saada. Ja mamma betalar, joten kaikki kunnossa :) Paitsi se kirottu hiusväri... No, täytyy upottaa tänään pää sellaseen hoitoaineeseen, joka oikeesti saa nää hiukset tosi punasiksi. Enpähän joudu menemään ihan oksettavana huomenna sinne kirkkoon ja juhliin.

Huomenna olis tarkotus herätä joskus kuuden ja seittemän välillä ja suunnata Valtterin kirppikselle. Ja sieltä sitten Tuomiokirkolle, luultavasti kukkakaupan kautta, jos en nyt illalla lähde ruusuja hakemaan.

Tänään oli muuten ihanan lämmin ja aurinkoinen päivä pitkästä aikaa! Olin ihan hirmu ilonen siitä :) Ja ton ruskan kun vielä yhdisti siihen. Oi voi

Nyt yritän harjotella matikan kokeeseen, joka on maanantaina. Oon täysin pihalla, enkä ymmärrä mistään mitään. Kirottu aine toi matikka, oon siinä ihan surkee...

No comments:

Post a comment